Social Business Forum 2016

Figyelő Online
2016.08.15  14:19   frissítve: 2016.08.15 14:35
mail
nyomtatás
Social Business Forum 2016A Social Business Forum a maga nemében Kelet-Közép-Európa egyik legfontosabb eseménye, hiszen évente résztvevők százait vonzza több mint 20 országból.

A Forum a befektetések azon formáját igyekszik bemutatni, mely a társadalomra is jótékony hatást gyakorol, kezdve a CSRtől az üzleti behatásig, épp úgy, ahogy a Nobel-díjas prof. Yunus a Social Business szférat megálmodta. A fenntartható üzleti világ fejlődése erősíthető a vállalati tevékenységek szociális oldalának való ösztönzésével, ami gyakran innovatív megoldásokat is teremthet.

A Social Business Forum nyomatékosítja azt a hatást, amelyet a társadalmi felelősség iránt elkötelezett vállalatok gyakorolnak arra a környezetre, amelyben működnek, illetve azok befolyását a társadalomra. Ez egy nagyszerű lehetőség szervezetek, intézmények és üzletorientált személyek számára, hogy megosszák az ötleteiket és tapasztalataikat erről az üzleti szféráról, ezzel is támogatva az új, kreatív ötletek megvalósulását és a társadalmi jólét gazdagodását.

A felszólalók között köszönthetjük H.E. Mr Gajus Scheltemat, Hollandia nagykövetét, továbbá a NEST és a Magnet Bank képviselőit, illetve szociális vállalkozásokat.

A networking rész lehetőséget teremt arra, hogy a résztvevők olyan üzletemberekkel kerüljenek kapcsolatba, akik hasonló nézeteket vallanak a társadalom fejlődését érintő kérdésekben.

További infók: facebook
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció itt!
Az esemény nyelve: ANGOL
Időpont: 2016. Szeptember 12. Hétfő 6 óra
Helyszín: EuCham Konferenciaterem, Szabadság tér 7 (BANK CENTER), 1054 Budapest, Magyarország

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás
címkék:

Hozzászólások

Csíki-csuki

A Heinekennel csatázó csíkszentsimoni Igazi Csíki Sör védelmére kelve hadat üzent a hazai sörmultiknak is a kormány.

Hat éves csúcson az eurozóna növekedése

Az üzleti hangulat jelenleg Franciaországban és Európa legnagyobb részén rendkívül kedvező, bár a választások miatti bizonytalanság érzékelhető.

Budapesti konferenciával indul a FabLaBNet

Az Európai Unió által támogatott új projekt, a FabLabNet március 28-án indul a partnerek által közösen, 3D-nyomtatott alkatrészekből épült rakéta jelképes kilövésével..

Gyorsan nőnek a kereskedelemben a bérek

Kötelező létszám, 100 százalékos vasárnapi pótlék és a havi két szabad hétvége. Tovább nőhet az ágazatban a bérköltség.AKTUÁLIS TRENDEK A MAGYAR INGATLANPIACON

Időpont: 2017. március 30. 9:00-14:00
Helyszín: Larus Rendezvényközpont (1124 Budapest, Csörsz utca 18/b.)

Az alapos önismeret az üzleti és magánéleti sikerek záloga

Rubint Réka, Fenyő Iván, Litkey Farkas és Pál Feri Atya a YEL önismereti konferencián!

Felejts el mindent, amit eddig a bankolásról gondoltál!

Tetszik vagy sem, a negyedik ipari forradalom zajlik napjainkban, a digitalizáció olyan erővel tör utat magának, ami elől menekülni nem lehet.

top200