Soros György egyik befolyásos szervezete már utazási vállalatokat is támad

Hírek
A milliárdos pénzelte álcivil szervezetek már mindennek és mindenkinek nekimennek, akit ők Izrael-pártinak tartanak. Most néhány népszerű szálláskereső és utaztatási cég ellen intézett támadást a Soros-birodalom zászlóshajója, az Amnesty International - számol be az esetről tengerentúli jobboldali sajtó.

A magyarok számára is jól ismert Amnesty International szemét az szúrta, hogy néhány utaztatással és szálláskereséssel foglalkozó vállalat, mint az Airbnb, Booking.com, Expedia and TripAdvisor, Izrael különböző pontjaiba szervez és ajánl utakat, mint Ciszjordánia vagy Jeruzsálem keleti része.

Az Amnesty International azzal vádolja a fent említett vállalatokat, hogy megszállt palesztin területekre szerveznek utakat, s profitálnak mások szenvedéséből. Teszem hozzá, Soros György részéről azt olvasni, hogy valakik mások szenvedéséből profitálnak, az minimum visszás.

A milliárdos által kitartott szervezet szerint az említett területek a palesztinokat illetik, de azzal nem törődnek, hogy Jeruzsálem például három vallás központja.

A cégek ellen intézett támadás beleillik Soros-ideológiájába: a milliárdos ugyanis ellenzi Izrael állam létezését, valamint a jelenlegi zsidó kormány sem a nyitott határok híve. Korábban már megírtuk, hogy Soros jelentősen támogat Izrael-ellenes szervezeteket, amelyek az újfajta, baloldali antiszemitizmus erős bástyáinak számítanak.

Borítófotó: George SOROS magyar származású amerikai üzletember (MTI/EPA/MAJA SUSLIN)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink