Orbán vesztét kívánja a jobbikos portál

Hírek
Diktátor, Orbán Viktor, háj, pszichiátria – ezen címkékkel látta el cikkét a Jobbik által irányított zsurpubi.hu-n az a bátor névtelen szerző, aki karácsony napján arról ír, hogy hogyan bukhat meg egy diktátor. Sajnos a rossz hírünk az, hogy a karácsonyi csoda nem ilyen kívánságokra vonatkozik.

Nem bírta tovább a Jobbik által tollba mondott online oldal, karácsony szent napján már Orbán Viktor vesztéről álmodoznak. Azt nem lehet tudni, hogy a túlzott tojáslikőr fogyasztás spannolta fel őket ennyire, vagy az év végi leltárkészítés hangolta le őket – mert túl sok volt a bukás oszlopban, és szinte semmi nem szerepelt az „Amire büszkék vagyunk” tablón -, mindenesetre látványosan elgurult a gyógyszer a jobbikos lapnál.

És még mielőtt pennát ragadnának, hogy kikérjék maguknak, hogy bárki azt meri feltételezni, miszerint a Jobbik diktálja az ütemet a zsúrpubinál, hadd idézzük fel azt a hangfelvételt, amelyben Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke ismeri el: Toroczkai Lászlóék lejáratását nem a zsurpubi.hu-n kellene megoldani, mert az elmúlt idők összes Jobbik által megrendelt lejáratási kísérlet ott jelent meg.

Pontosan így hangzott:

„Ha elfogadtok egy tanácsot, én nem a Zsúrpubit javasolnám, hiszen a zsurpubi.hu az annyira leekézte magát, az összes ilyen támadó jellegű cuccunk az ott jelent meg az utóbbi hetekben,hónapokban.” (A linkelt felvétel 02:32 másodpercénél lehet meghallgatni. )

Úgy tűnik, a jobbikos vezetés csak karácsonyig bírta lejáratási kísérlet nélkül és már egy karácsonyi üzenetében, amely: „Meddig húzza egy átlagos diktátor?” címmel jelent meg, megírta, hogy

  • miért van diktatúra Magyarországon

  • miért és hogyan bukik meg minden diktátor. És felteszik a kérdést, vajon Orbán meddig húzza?

Egyébként pedig Magyarországon nincs diktatúra, hiszen ha diktatúra lenne, 2018. április 8-án nem tudott volna megsemmisítő vereséget szenvedni a Jobbik.

Boldog karácsonyt!

 

Ezek is érdekelhetnek

További híreink