Chuck Norris mellett Terence Hill is Magyarországon jótékonykodik

Hírek
A híres olasz színész elvállalta egy jótékonysági aukció ajánlását Magyarországon, amelynek bevételéből a józsefvárosi Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet eszközparkjának bővítését valósítják meg - írja a jozsefvaros.hu.

A portál szerint a jótékonysági aukció kampányában örömmel vállalt szerepet Terence Hill, aki Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetben személyesen is tiszteletét tette egy titokban tartott magyaroroszági látogatásán. A világsztár bevallása szerint óriási szeretettel fogadták a kórházban mind a gyerekek, mind az alkalmazottak.

Hozzátették: december 1-től indul az árverés, melynek során egy felújított Dune Buggy találja meg gazdáját. Az autó egy az egyben olyan, mint a „Különben dühbe jövünk” című film legendás Buggyja. A nyertes nevét Terence Hill fogja kihirdetni 2019. február 16-án, a Guido & Maurizio De Angelis filmzenei koncerten a Papp László Budapest Sportarénában.

„Nagyon nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Terence Hill itt járt nálunk, rendkívül kedves és közvetlen embert ismertünk meg személyében. Az aukcióból befolyó összeget MR-kompatibilis eszközökre és gépekre fordítjuk, amelyek az altatásban, valamint a vizsgálat közbeni kezelésekben és megfigyelésekben segítenek. Mi gyógyszerekkel és szeretettel gyógyítunk, de ha tehetném, Terence Hill csillogó tekintetét és mosolyát felírnám receptre” – nyilatkozta Dr. Nagy Anikó, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet főigazgató főorvosa.

Nemrég a Figyelő is beszámolt róla, hogy egy másik nagy bunyós”, Chuck Norris is hazánkba jön a hónap végén, szintén azért, hogy jótékonykodjon.

A Terence Hill által ajánlott a jótékonysági aukcióra december 1-től itt lehet jelentkezni: www.kulonbenduhbejovunk.hu

 

Ezek is érdekelhetnek

További híreink