Hogyan kereshetek pénzt a Qjob.hu-n?

Cégvilág PR
Számos alkalommal felmerül bennem is a kérdés, hogy hogyan szerezzek pénzt, lehetőleg ezt akár otthonról is elvégezve.

Az online pénzkeresés fogalma már nem ördögtől való dolog, így a 21. század hajnalán, mindezt elősegítik a már meglévő szakemberkereső portálok létrejötte is, ennek a tábornak az ékes példája többek között a Qjob.hu.

Az említett weboldalon egy gyors regisztrációt követően bárkinek lehetősége van meghirdetni egy általa felkínált munkalehetőséget, ez lehet offline vagy online módon elvégzendő is, tehát még csak az sem feltétlenül elvárt, hogy személyesen kelljen megjelennünk. Egy hirdetés feladása alkalmával meg kell hogy adjuk az elvégzendő feladat témáját, rövidebb leírását és az sem hátrány, ha egy összeget hozzátűzünk a munka elvégzéséhez, így a jelentkező szakemberek a jelentkezés során már azonnal tisztában lehetnek vele, hogy milyen mértékű pénzkeresés ütheti a markukat.

Fotó: shutterstock

Amennyiben úgy érezzük, hogy megfelelő munkalehetőséget találtunk, érdemes a jelentkezésünk során pár sorban bemutatkoznunk a hirdető fél számára, továbbá röviden felvázolni az elképzelésünket, hogy hogyan is végeznénk el az adott munkát, illetve máris nagyobb előnnyel indulunk a pályázók közül, hogyha már meglévő portfóliónkat is csatoljuk a hirdető számára.

A pénzkeresés otthonról való megvalósítása során olyan munkalehetőségeket is megpályázhatunk, mint például a szövegíró, webdesigner, tördelő, könyvelő vagy akár a videóvágó, grafikai tervek elkészítése is. Minden csak az elszántságunkon és a találékonyságunkon múlik, hogy élünk-e a lehetőséggel ami kínálkozik.

A Qjob egy közvetítői díjjal dolgozik, a hirdetés felrakása alkalommal a munkaadó fél eldöntheti, hogy ezt teljes egészében ő állja-e, esetleg a munkavállaló, vagy pedig fele-fele arányban osztoznak a költségeken. Felmerülhet a feltevés, hogy valaki félve vág bele az ismeretlenbe, számukra megnyugtatást nyújthat a „Kockázatmentes üzlet” lehetősége, amely azt teszi lehetővé, hogy megrendelőként gördülékenyebben és biztonságosabban fizethetjük ki a feladatainkat, szakemberként pedig a munkánk elvégzéséért járó összeg egyenesen a számlánkon landol. A kifizetés a feladat elvégzéséig zárolásra kerül, így a szakember garantáltan megkapja a kifizetést, ha minden a megbeszéltek szerint zajlott és megtörtént a feladat elvégzése, a megrendelő elvárásai szerint. Mindezt szintén személyes megjelenés nélkül megtehetjük, így a járványhelyzet sem befolyásolhatja a munkavégzést és a kifizetést sem, ezért is preferáljak egyre többen a pénzkeresést online.

Amint megtörtént a munka elvégzése, a munkaadó és a munkavállaló is értékelheti egymást, így zsebelhetjük be alkalomról – alkalomra a pozitív értékeléseket, amelyek a jövőben referenciaként szolgálhatnak újabb megbízóinkkal szemben, így még inkább megkönnyítve a választást a munkáltató részéről.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink