Újabb díjat kapott a Market Építő (x)

PR szponzorált tartalom

Kilencedik alkalommal kapta meg a MagyarBrands „Kiváló Üzleti Márka” díját a Market Építő Zrt. A MagyarBrands program a magyar vonatkozású márkák legjobbjait ismeri el.

A Market Építő Zrt. az egyik legjelentősebb magasépítőipari vállalat az országban, de régiós összesítésben is meghatározó szerepkört tölt be a hazai tulajdonú cég. A Marketet javarészt azok a versenypiaci megrendelők kérik fel építőipari generálkivitelezőnek vagy fővállalkozónak, akik nagy kihívást jelentő óriásberuházásaikhoz keresnek megbízható szaktudással rendelkező, minőségi szolgáltatást nyújtó partnert.

Fotó: Palkó György / Market

Országos szinten a legnagyobb volument jelentő projektekből párhuzamosan huszonöt fut a Market-csoportnál. A Market legjelentősebb munkái között szerepel a BudaPart városnegyed felépítése, a mellette található új MOL székházzal együtt, a XIII. kerületben készülő OTP irodaház kivitelezése, valamint ipari és logisztikai csarnokok létrehozása Ecseren.

Fotó: Palkó György / BudaPart

A vállalati hitvallás szerves részét adja a társadalmi, a környezeti felelősségvállalás, melyeket legutóbb az Év Széchenyi Vállalkozása díjak is elismertek.

A Market egyik célkitűzése, hogy további legjobb gyakorlatok bevezetésével fejlessze a hazai építőipar presztízsét, hatékonyságát.