Reflektorfényben az új Volkswagen Passat (x)

PR szponzorált tartalom
A Volkswagen Passat mindig is azon modellek közé tartozott, amelyek megbízhatóságukkal, kényelmükkel és gazdaságosságukkal kiemelkedtek a piacon. Az új modell megjelenése pedig egy újabb mérföldkövet jelentenek a márka történetében, ezáltal pedig a lízing világában is.

 

Fotó: Arval Magyarország Kft.

Nemcsak szép, de okos is

Az új Volkswagen modellt kifejezetten azok számára tervezték, akiknek a stílus mellett a funkcionalitás egyaránt fontos tényező. Az elegáns külső mellett a jármű optimalizálása is rendkívüli változatosságot enged meg, így könnyedén szabható az egyéni igényekhez, biztosítva ezzel a felhasználói elvárások teljeskörű kielégítését.

Elegáns vonalvezetése és modern dizájnja mellett a legújabb technológiai innovációk sorát kínálja, hogy minden utazás kényelmes és biztonságos legyen.

Innovációi közé tartozik például az egyik legmodernebb vezetéstámogató rendszer, a DCC Pro adaptív futóműszabályozása. Ezen funkció és a dinamikus kormányzás, jelentős újítás a járművezetés terén. Az elektronikusan szabályozott, variálható beállítású lengéscsillapítók pillanatok alatt reagálnak az útviszonyokra és a vezetési dinamikára, biztosítva ezzel a jármű kivételes adaptációját minden körülményhez és útviszonyhoz. Ez, az új Passat hosszított tengelytávja révén, páratlan kényelmet és menetstabilitást biztosít, miközben olyan kényelmi funkciókat is nyújt, mint a masszázsfunkcióval ellátott ergoActive ülések, melyekkel a hosszú utak is rövidebbnek érződhetnek.

A sofőrök számára további finomhangolási lehetőséget nyújt vezetés közben a Komfort, a Sport és az Egyéni üzemmódok, melyekkel a vezetés még inkább személyre szabhatóvá válik.

Ráadásul a „Discover” navigációs rendszerével véget vet azoknak az időknek is, amikor a telefonunk képernyőjén kellett figyelnünk a GPS-t. A 32,8 cm-es érintőképernyőkével, az intuitív kezelőfelületével és a közúti jelzőtábla-felismerő funkciójával könnyedén tájékozódhatunk az utakon, ám saját készülékeinket is csatlakoztathatjuk hozzá.

Ha pedig már nincs szükség a navigációra, akkor csak elég szólnunk, és az „IDA” nyelvi asszisztens funkció azonnal a segítségünkre lesz. A rádiót, a telefont, a zenelejátszót, sőt még a 3 zónás klíma és a navigáció is irányítható hanggal, hogy csak néhány innovációt meg említsünk a sok újítás közül.

Minden kilométer számít

A modell a gazdaságosság szempontjából is kiemelkedő, ugyanis fejlett motorválasztéka rendkívüli optimalizálási lehetőséget teremt, mellyel a járművek könnyedén szabhatóak például egy adott munkára, használati sémára. Ezáltal csökkenthető a flották üzemanyag-fogyasztása és károsanyag-kibocsátása, ami nemcsak pénztárcakímélő, de környezettudatos választás is.

Az új hibrid jármű a villanymotor és a TSI benzinmotor szimbiózisával kínál kiemelkedő hatékonyságot és rugalmasságot, legyen szó rövid, városi utakról vagy hosszú vezetésekről. Az új Passat eHybrid nem csupán gazdaságos választás, kedvező fogyasztásnak köszönhetően, hanem környezettudatos választás is, hiszen jelentősen csökkenti a károsanyag-kibocsájtást.

A jármű rugalmassága, megbízhatósága és alacsony fenntartási költsége révén ideális választás lehet minden vállalkozás számára, akik a magas minőséget és hosszú távú értékmegőrzést épp úgy előnyben részesítik, mint a kölcséghatékonyságot. Az Arvalnál különleges konstrukciókban érhető el az új Volkswagen Passat, lehetőséget nyújtva a vállalatok számára, hogy modern, megbízható és gazdaságos járművekkel bővíthessék céges flottájukat.

Forrás: https://www.volkswagen.hu/az-uj-passat

https://hvg.hu/cegauto/20240123_magyarorszagon_a_teljesen_uj_vw_passat

Ezek is érdekelhetnek

További híreink