NKM Energia – áramot adunk vállalkozásához (x)

PR szponzorált tartalom

A vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen az energia, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága. Éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít az ország teljes területén, ezzel az összes hazai energiafelhasználás több mint egyharmadát az NKM nyújtja ügyfeleinek.

A Magyarország harmadik legnagyobb árbevételű cégcsoportjához, az MVM Csoporthoz tartozó NKM Energia Zrt. elsődleges feladata a folyamatos és biztonságos földgáz- és áramszolgáltatás biztosítása országszerte. Ezen kívül az NKM Energia Zrt. több mint 55 ezer üzleti ügyfél szabadpiaci villamosenergia- és földgáz-kiskereskedője. Az NKM Energia Zrt. célja az, hogy ügyfelei számára mindkét tradicionális energiaforrást biztonságosan, fenntartható módon biztosítsa hozzájárulva ezzel partnerei üzleti sikerességéhez.

Az NKM Energia Zrt. 4,2 millió lakossági ügyfele mellett biztosítja az energiát a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia a hazai felhasználók teljes vertikumát lefedi az egyszemélyes betéti társaságoktól a legnagyobb gyárakig, erőművekig, intézményi partnerekig, ipari termelőkig vagy önkormányzatokig. Az NKM Energia lakossági ügyfelein kívül mind földgáz-, mind áramszolgáltatással kapcsolatban a szabadpiaci üzleti ügyfelek számára Magyarország teljes területén elérhető, legyen szó akár egy, akár több ezer felhasználási helyről. Az energiapiacon működő vállalatoknak nemcsak árversenyben vagy költséghatékonyságban kell helytállniuk, hanem ügyfélközpontúságban, és a változó üzleti igényekhez leginkább igazodó megoldásokkal kell rendelkeznie, amihez elengedhetetlen a megbízható és stabil háttér.

„Kiemelten fontos számunkra, hogy széles körű, komplex szolgáltatásainkat ügyfeleink egy csatornán keresztül érhessék el. Így amellett, hogy az áram- és földgázszolgáltatással kapcsolatos ügyek kezelésének ideje jelentősen csökkenthető, megoldásokat kínálunk ügyfeleink valamennyi igényére. Azok a vállalatvezetők, akik az NKM Energia Zrt.-t választják üzleti partnerüknek, jelentős mennyiségű időt és energiát spórolnak meg saját maguk és vállalkozásuk számára. Felelősségi körünk és feladatunk folyamatosan a legmagasabb színvonalat követeli meg tőlünk. Ez az elvárás hozzáállásunkban is tükröződik, amellyel ügyfeleink számára mindig a maximumot kínáljuk” – vallja Hiezl Gábor, az NKM Energia Zrt. vezérigazgatója.

Az ipari ágazatok teljes spektrumában – a vegyipartól az autó- és gumiabroncsgyártáson és a legnagyobb gyógyszeripari vállalatokon át a szolgáltatóiparig – nagy tekintélyű és eredményes nemzetközi nagyvállalatok, illetve hasonlóan változatos tevékenységet folytató kis- és középvállalkozások választották az NKM Energiát partnerüknek. A Társaság versenypiaci ügyfelei számára a legfontosabb érték a megbízható és fenntartható költségszintű energiaellátás, amely az ellátásbiztonság garanciájával és az ügyfélközpontúsággal kiegészülve jelent valós megoldást a felhasználók számára. Az NKM Energia számára a legnagyobb értéket ügyfelei jelentik ezért a stratégiai partnerséget és a szolgáltató iránti bizalmat évente megújuló egyedi kedvezményekkel honorálja.

A társaság versenypiaci kereskedelmi filozófiájának alapja a hosszú távú kapcsolat kiépítése ügyfeleivel. Egy energiapiacon működő vállalatnak nem csupán az árversenyben, de az ügyfélközpontúságban is helyt kell állnia, és a változó üzleti igényekhez leginkább igazodó megoldásokkal kell rendelkeznie. Az NKM Energia az elérhető legelőnyösebb szolgáltatási konstrukciót kínálja, már a kezdetektől szakértői segítséget nyújtva ügyfeleinek és üzleti partnereinek.

www.nkmenergiakereskedo.hu/ajanlatkeres

(Borítókép: Pixabay)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink