NKM, a vállalkozások energiája (x)

PR Szponzorált tartalom
A Magyarország harmadik legnagyobb árbevételű cégcsoportjához tartozó NKM elsődleges feladata a nemzeti közműszolgáltatási rendszer működtetése, a folyamatos és biztonságos földgáz- és áramszolgáltatás szavatolása országszerte 4,2 millió ügyfele részére. Az NKM földgáz- és áramszolgáltató társasága június 30-án egyesült, ezzel létrejött hazánk csaknem legnagyobb energiakereskedője, az NKM Energia Zrt., amelynek kiemelten fontos, hogy a legmagasabb színvonalon garantálja a vállalkozások ellátását.

A cég a hazai felhasználók teljes vertikumát lefedi a legkisebb vállalkozásoktól a legnagyobb gyárakig, erőművekig vagy önkormányzatokig. A lakossági ügyfeleken kívül az NKM Energiának mind a földgáz-, mind az áramszolgáltatása a szabadpiaci üzleti kliensek számára is elérhető Magyarország teljes területén, legyen szó akár egy, akár több ezer felhasználási helyről. A társaság az MVM Csoport, egyben a magyar energiapiac egyik legjelentősebb áram- és földgázkereskedelmi vállalata, amelynek az a célja, hogy ügyfelei részére mindkét tradicionális energianemet biztonságosan, fenntartható módon biztosítsa, hozzájárulva ezzel partnerei üzleti sikerességéhez.

Hiezl Gábor, a NKM Energia Zrt. vezérigazgatója Fotó: MTI / Bruzák Noémi

Az NKM Energia versenypiaci kereskedelmi filozófiájának alapja a hosszú távú kapcsolat kiépítésére való törekvés, és ennek érdekében az általa elérhető legelőnyösebb szolgáltatási konstrukciót kínálja. A vállalkozások bizalmának elnyerése érdekében a cég a teljeskörű energiaellátási modellje alapján már a kezdetektől szakértő segítséget kínál, amelyet többletköltség nélkül nyújt szolgáltatásai igénybevétele során. A társaság számára kiemelten fontos, hogy széles körű, komplex szolgáltatásait ügyfelei egy csatornán keresztül érhessék el, így az áram- és földgázellátással kapcsolatos ügyek kezelésének ideje jelentősen csökkenthető. Azok a vállalatvezetők, akik az NKM Energia Zrt.-t választják üzleti partnerüknek, jelentős időt és energiát spórolnak meg saját maguknak és vállalkozásuknak. A cég kiemelkedő piaci részesedésének, versenyképes ajánlatainak, aktív üzleti kereskedelmi tevékenységének köszönhetően kiérdemelte a vele többéves szerződéses kapcsolatban álló szabadpiaci ügyfelek lojalitását, s számos új üzleti partner bizalmát is elnyerte. Ennek következtében az NKM Energia jelentősen javította pozícióját a versenypiacon, s ezután a több tízezer szabadpiaci ügyfele számára értékesített földgáz és áram mennyisége méretgazdaságosan tudott növekedni. Az ipari ágazatok teljes spektrumában – a vegyipartól az autó- és gumiabroncsgyártáson, a legnagyobb gyógyszeripari vállalatokon át a szolgáltatóiparig – nagy tekintélyű és eredményes nemzetközi nagyvállalatok, továbbá hasonlóan változatos tevékenységet folytató kis- és középvállalkozások választották a társaságot partnerüknek.

Az NKM versenypiaci ügyfelei számára a legfontosabb érték a megbízható és fenntartható költségszintű energiaszolgáltatás, amely az ellátásbiztonság garanciájával és az ügyfélközpontúsággal kiegészülve jelent valós megoldást a felhasználók számára. A cég az energiaellátás és az ügyfélkiszolgálás területén több mint 160 éves múltra visszatekintő hagyományaira támaszkodva az aktuális, XXI. századi nemzetközi trendeknek megfelelő innovatív válaszokkal jelent meg a szabadpiacon, aminek eredményeképpen testre szabott, ügyfelei kényelmét és biztonságát szolgáló termékeket kínál.

 

Borítókép: PuzzlePix / Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek

További híreink