Mindennap más garantált ajándék a Mandiner adventi kalendáriumában karácsonyig!

PR Szponzorált tartalom

Könyvcsomagok, ajándékkártyák, előfizetések, háztartási kisgépek – csak néhány azok közül az ajándékok közül, amelyek a Mandiner adventi kalendáriumában rejtőznek. Most bárki megkaphatja ezeket, ha előfizet a Mandinerre, Magyarország egyik legkedveltebb hetilapjára.

És a meglepetéseknek itt még nincs vége!

Különleges adventi kalendáriummal készül a Mandiner.hu. Akik decemberben vásárolnak egyéves Mandiner-előfizetést, nemcsak 20 százalék árkedvezményt kapnak, hanem mindennap más ajándékot is. És hogy mit rejt az adott nap? Az a kalendárium kinyíló ablakából derül ki.

Igazán egyedi meglepetések is megbújnak az ablakokban, például dedikált Ákos-cd és -kötet, továbbá ajándékkártyák, könyvek, háztartási kisgépek is találhatók a naptárban. Az előfizetést vásárlók amellett, hogy garantált ajándékot kapnak, még sorsoláson is részt vesznek, amelyen többek között egyéves Lakáskultúra-, Nemzeti Sport- vagy Magyar Nemzet-előfizetést nyerhetnek. Érdemes tehát kinyitni az adventi kalendárium újabb ablakát a Mandiner.hu-n, hiszen mindennap valamilyen páratlan meglepetéssel várja az olvasókat karácsonyig!

Ajándékozzon karácsonyra Ön is Mandiner-előfizetést, amelyet most kedvezménnyel vehet meg, s még ön is kap egy ajándékot a Mandinertől!

(Borítókép: Jill Wellington, Pixabay)

További híreink