Milyen színek és minták a legtrendibbek ősszel?

PR PR tartalom
Sokan tévesen az őszi időszakot egyfajta búcsúnak tekintik. Igen, abban az értelemben ez igaz, hogy a nyár véget ér. Ugyanakkor, elnézve a természet gyönyörű változását, képtelenség azt állítani, hogy ez a folyamat a szomorúsággal egyenértékű. Korántsem!

Az ősz nem az elmúlásról, hanem az átalakulásról szól!

Ha a természet képes levetni a megszokott öltözékét, és varázslatos színekbe burkolózni, akkor ez az út az emberek előtt is nyitva áll, ahogy az egyértelműen kirajzolódik a Bolf őszi kínálatából. Színek, rendhagyó fazonok, különlegesség minden egyes virtuális polcon. Mert ez a legkevesebb, ami jár!

Mindez a férfiakra is igaz?

Sokan hajlamosak azt gondolni, hogy a sokszínűségre, főleg az öltözködésben megjelenő sokoldalúságra, leginkább a hölgyek a vevők, és ez tulajdonképpen a férfiak esetében nem is állja meg a helyét. Aligha akadhat ennél falsabb elképzelés, ugyanis pont, hogy a férfiakra szabott kollekciók azok, amik a legtöbb vadító újdonsággal rukkolnak elő az idei ősszel.

A funkcionalitás természetesen ettől még mit sem változik, aminek a fontossága megkérdőjelezhetetlen. Például a széldzsekik kínálatát megéri körbejárni, mert azon túl, hogy a modellek mindegyike kitűnő paraméterekkel rendelkezik, például vízhatlanság, béleltség, a stílusosság sem szenved csorbát. Sőt! Nagy újítás, legalábbis férfi szemmel annak tűnhet, hogy a színek erre a porondra is betoppantak. Újdonság abból a szempontból, hogy általában ezen a területen még mindig a sötét árnyalatok az uralkodók: kék, fekete, esetleg zöld. És mégsem újdonság, mert már tavaly is megfigyelhető volt ez az irány, ami az idei esztendőben tovább virágzott. Az átmeneti steppelt kabát kitűnő választás a szelesebb, csípősebb őszi napokra.

A melegítők is aranykorukat élik: csuklyás, kenguru zsebes, vagy éppen hagyományos kivitelben. De a farmerek is figyelmet követelnek maguknak, úgyhogy választék akad bőven.

Mi újság a hölgyekkel?

Természetesen a gyengébbik nem tagjainak sem kell nélkülözni a divatos őszi fellépést a mindennapjaikból. Attól még, hogy ez a periódus általában bővelkedik a szabadtéri elfoglaltságokban, az elegáns megjelenés könnyed stílusossággal megélhető. A szoknyák felhozatalában a hosszabb variációk passzolnak inkább az ősz hangulatához, de történetesen egy színes, mintás harisnyával társított mini viselése sem elvetendő ötlet. A vékonyabb, sokat sejtető blúzokon kívül a vastagabb, mégis nőies szabású pulóverek is aratnak. Különösen utóbbi akkor előnyös választás, amikor beköszönt a réteges öltözködés időszaka.

Azok a nők, akik a sportosan vonzó kisugárzás hívei, semmiképpen sem nélkülözhetik a gardróbjukból, meg persze a mindennapjaikból a farmer nyújtotta trendiséget. Mert igen, a farmer még mindig divatos, még mindig csábító, és úgy tűnik, ezen a tényen az idő sem változtat, azaz képtelenség vele melléfogni.

Fotó: bolf.hu

Ezek is érdekelhetnek

További híreink