Az árusító pavilon sátor bemutathatja a vállalkozását

PR Szponzorált tartalom
A professzionálisan berendezett és elkészített árusító sátor az ügyfelek számára, pozitív benyomást jelent. A termékeket amelyeket árusít látható helyre kell kiállítani a sátorban.

Az árusító pavilon sátor védelmet nyújt

Ha termékeivel különféle piacokon, vásárokon és értékesítési rendezvényeken vesz részt, egy kiváló térre van szüksége. A sátor ponyvái vízhatlanok, biztonságot és védelmet nyújtanak önnek és termékeinek. Az időjárás kiszámíthatatlan egy kisebb zápor vagy eső megkárosíthatja a termékeit, eláznak a csomagolás megsértődik stb. Az összecsukható pavilon sátor a termékeit még az erős napsugaraktól is megvédi.

arusito_sator

Árusító sátrak műszaki leírás

Az árusító sátrak kiválasztásakor érdemes néhány fontos tényezőre összpontosítani. Az egyik legfontosabb a szerkezet minősége. Az ollós szerkezet könnyen felállítható, ami a kereskedők számára különösen fontos. Nem csak a strapabíró pavilon sátor gyors felállítása, hanem a gyorsa lebontása is fontos. Az elárusítóknak gyorsan védett teret kell létrehozni. A a szerkezetnek alacsony súlya van. A tetőponyva és az oldalfalak vízhatlanok, PVC réteggel vannak gazdagítva. Nyolc különböző szín áll rendelkezésre. A ponyvákat tépőzárak segítségével kell rögzíteni a szerkezetre majd az oldalfalakat szintén tépőzárakkal a tetőponyvához.

A konstrukció is számít – a BRIMO szerkezetek rozsdamentes alumíniumból készültek, kiváló a strapabíróságuk és a vastag falú profilok hosszú távú tartósságot biztosítanak.

Az utolsó és nem kevésbé fontos pont az sátor megjelenése. A BRIMO sátrak számos nagyságban kaphatók, a méretek 2x2m-től egészen 4x8m-ig. A sátrakat egymás mellé is felállíthatják, így a testhezszabhatja a sátor méretét.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink