Vona helyreigazítása

Hírek
Az LMP már biztos, a Jobbik minden bizonnyal, a Momentum még hezitál -  ahogy a figyelo.hu már szeptemberben megírta, létrejöhet az új centrum Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt mögött. Kíváncsian várjuk, hogy Vona Gábor saját magát helyreigazíttatja-e.

Szeptember 27-én írtuk meg, hogy információink szerint Vona Gábor, a Jobbik volt elnöke, Fekete-Győr András, a Momentum első embere és Puzsér Róbert informális egyeztetésen vettek részt. A találkozón arról volt szó, hogy a két párt is támogatná Puzsér főpolgármester-jelöltségét. Természetesen forrásunk neve elhallgatását kérte.  

Cikkünkben jeleztük: „a volt radikálisok a kritikus indulása mellett vannak, míg a Momentum elnöke, Fekete-Győr András sem tartja azt rossz ötletnek. A liberális pártban viszont nagy többségben vannak a genderpártiak, Puzsér harcos antigenderista, ezért még korántsem biztos, hogy a Momentum beállna mögé. Felmerült, hogy az LMP-t is meg szeretnék győzni Puzsér támogatásáról.”

Az LMP-t nem kellett meggyőzni, ők már hivatalosan is beálltak Puzsér mögé, a Momentumban most a Puzsér-ellenesek vannak többségben.

Nem sokkal a cikk megjelenése után helyreigazítási kérelem érkezett lapunkhoz Vona Gábor ügyvédjétől, amelyben minden állításunkat cáfolt és valótlanságnak minősítette azokat.

Aztán ma a Hír TV-nek nyilatkozott Vona. Azt mondta:  jó kapcsolatot ápol Puzsér Róberttel, tiszteli a munkásságát, és ha a XXI. századi pártok (LMP, Momentum, Jobbik) megegyeznek a támogatásában, jó szívvel voksol rá. Az intereneten öles címekkel mindenhol az jelent meg,  hogy „Vona Gábor beáll Puzsér Róbert mögé”.

Na, bumm!

Kíváncsian várjuk, hogy most majd sorjáznak-e a helyreigazítási kérelmek a különböző sajtótermékeknél, vagy önmaga ellen bead-e keresetet Vona Gábor.

 

Borítófotó: Vona Gábor, a Jobbik ex-elnöke (MTI Fotó: Lendvai Péter)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink