Vona Gábor egyre lejjebb süllyed

Hírek

„Orbán Viktor fél tőlem, nyilvánvaló, hogy a Fidesz fél a Jobbiktól, és jól teszik.” Ez a kedvenc mondatom a Képviselői Irodaházban tartott Vona Gábor sajtótájékoztatójából. Méghozzá azért, mert a pártelnök ezt nem kizárólag ott, de lépten-nyomon hangoztatta, hangoztatja. Valahogy úgy, mint nemecsek ernő közlegény, amikor saját erődjük falát mászta, hogy levegye az ellenség zászlaját, aki azt ismételgette: Ne félj, Nemecsek! Ernőnek sikerült, legyőzte félelmét, hős lett. Vajon, ha a Jobbik elnöke eleget ismételgeti, hogy Orbán Viktor fél tőle, akkor ő maga felbátorodik?

Lehetőséget derekasan biztosítanak számára ország-világ előtt, például, a régebben polgári szellemiségű televízió visszatérő vendégeként. Mert igazán cuki, ahogy a Hír TV-n, Kálmán Olga édeleg Vona Gáborral.

A Hír TV-n, Kálmán Olga, Vona Gáborral!

Régebben ezt szerecsenmosdatásnak nevezték. De Vona Gábor nem hogy nem szerecsen, egyenesen szerecsen és egyéb rassz kirekesztőjeként vált ismertté. Egykor rasszista volt, de már elmúlt…

Megjegyzem, a rasszista bélyeget a liberálmensevikek talán sosem engedték lemosni senki homlokáról. A nagy kivétel az egykor általuk szélsőjobbnak hívott párt, s annak elnöke. Mert ugye, Heller Ágnes maga mondta, hogy támogathatnák egymást a Jobbikkal – természetesen a Fidesz-KDNP-kormány megbuktatása érdekében.

Plakáthelyet adok-veszek

Az említett sajtótájékoztatón Vona kijelentette: a Jobbik tulajdonában lévő plakáthelyeket Orbán Viktor parancsára rongálták meg. Ha a párt tulajdonolja a plakáthelyeket, akkor vajon Simicska Lajos miért sietett közleményt kiadni, miszerint: közterületi cégei vezetőit arra kérte, hogy politikai és közéleti tárgyú hirdetés közzétételére vonatkozó megrendelést ne vegyenek fel, illetve ne teljesítsenek.

A településkép védelmi törvény értelmében a plakátkihelyezésről szóló szerződést a költségvetési támogatásban részesített szervezeteknek meg kell küldeniük az érintett hatóságnak, ha ezt elmulasztják, két napon belül eltávolítják a plakátot. Persze önmagával nem köt az ember, esetünkben a Jobbik plakátkihelyezési szerződést.

Azt hallhattuk, hogy Simicska grátisz adta oda a hirdetési felületeket a Jobbikak. Meg azt is, hogy a nagyvállalkozónak semmi köze a Jobbikhoz. Sőt, azt is, hogy Simicska oligarcha, aki az adófizetők pénzén gazdagodott meg. Ez utóbbit Kálmán Olgától. Régen, még az ATV-ben. Most, hogy Simicska tévéjének üdvöskéje, bizony nagyot fordult a világképe. Na ja, ő volt egykor a plakátarc. Amikor a Hír TV cukisodásba fogott.

Ma már nem Kálmán asszony a plakátarc. Vona Gábor. Világképe, szemmel láthatóan neki is jócskán megváltozott. Kellet hozzá bátorság! Biztos sokat ismételgette:„Ne félj, Vona!”

Borítókép: MTI/Kovács Attila

Ezek is érdekelhetnek

További híreink