Virtuális barangolást nyújt idén a Startup Safari

Hírek Figyelo.hu

Áprilisban jön a Budapest Startup Safari aktuális témákkal, kérdésekkel, válaszokkal. Hogyan reagálunk a hirtelen jött változásokra? Hogyan gondolkodjunk közösségben? Hogyan lehet sikeres a vállalkozásunk? Mik a legújabb technológiai fejlesztések? Hogyan tudjuk azokat beépíteni a hétköznapjainkba? Hogyan tervezhetjük közösen a jövőt – olvasható a Startup Safari közleményében.

A Startup Safari egy olyan országokon átívelő kezdeményezés, ami által világszerte megismerhetik az emberek a közelükben működő startupokat és vállalkozásokat és azok legújabb fejlesztéseit.

Az eseményen korábban az érdeklődők személyesen is betekintést nyerhettek a startupok és cégek működésébe, azonban a koronavírus új kihívások elé állította a szervezőket.

Egyre többen dolgoznak már home office-ban,

a Budapest Startup Safari pedig bejelentette a home conference intézményét. Online előadásokkal, workshopokkal, interaktív programokkal, kerekasztal beszélgetésekkel, networking lehetőségekkel készülnek, a regisztrálók kérdezhetnek, kapcsolódhatnak, ismerkedhetnek és egy erős tudásanyagot kapnak a két nap alatt (április 23-24.)

– írja a sajtóközlemény.

„Azt a fontos üzenetet szeretnénk közvetíteni, hogy a tudásmegosztás nem áll meg, beszélgethetünk, kapcsolódhatunk, tanulhatunk, ismerkedhetünk egymással az online térben is, minden eszköz és módszer a rendelkezésünkre áll ehhez!

A Budapest Safarival célunk megmutatni, mennyi lehetőségünk van, milyen széles skálán mozognak a hazai és nemzetközi startup és digitális világ szolgáltatásai, illetve az, hogy hasznos tanácsokat adjunk a mindennapokhoz és továbbítani tudjuk a rengeteg tudást, gondolatot, tapasztalatot, ami az előadók birtokában van” – mondta Kovács Péter, a Budapest Startup Safari társalapítója.

Közel 150 online program várható, jelen lesz többek között

  • a Shapr3D, applikációjuk a világ első iPad Pro-ra készült 3D modellező szoftvere. Bemutatkozik az amanoba.com csapat, akik gyorsan reagálva a digitális oktatás nehézségeire, önkéntes alapon közel 160 intézménynek nyújtanak gyakorlati segítséget.
  • Nyílt igazgatói ülést tart az OXO Holdings, ahol az érdeklődők meghallgathatják a befektetők előtt bemutatkozó startupokat, majd a bizottság döntéshozatali folyamataiba is bepillantást nyerhetnek online közvetítésen keresztül.
  • Lesz szó otthoni munkavégzésről, az online kereskedelmet könnyítő szolgáltatásokról, kriptavalutáról, tartalomkezelésről, csatlakoznak a Netflix, a Microsoft, a Prezi, a Google, az SAP, a Liligo, a Morgan Stanley, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, a Graphisoft, a Contentful, a Greenhouse, a Nordic LA, az Easy Equities, a Hoxton Ventures, a Pollenity, a Chronosphere, Zoom, az Airtame, a Blockpit előadói.

.

Borítókép: Startup Safari

Ezek is érdekelhetnek

További híreink