Ötvenöt éves a Világgazdaság – Jubileumi gazdasági konferencia

Hírek
Jubileumi gazdasági konferenciát rendez ötvenöt éves fennállása alkalmából a Világgazdaság Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter fővédnökségével és részvételével.

A Világgazdaság, amelyet az online térben vg.hu-ként ismerünk, ötvenöt éves múltra tekint vissza, sokan zöld újságként emlegették, emlegettük. Mindig is a magyar és a világgazdaságról, üzleti életről tájékoztatott, az 1980-as években zárt körben terjesztették. Szerepe hiánypótló, témája egyedülálló, hiszen a 2022-ben megjelent lapszámokig ez volt Magyarország utolsó gazdasági-üzleti témájú napilapja és az online térben versenytársai mellett ezt a szerepet ugyanúgy megtartotta.

A hiteles szakmai múlt kötelez. Ezért szervez jubileumi gazdasági szakmai konferenciát a Világgazdaság Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter részvételével és fővédnökségével október 2-án a Larus étteremben.

A megjelenteket Szajlai Csaba főszerkesztő köszönti, majd Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter „Eljött a fordulat ideje” címmel tart előadást.

A nap folyamán szó esik még a világgazdasági kihívásokról Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnökének előadásában, a konferencia kitér az energiaipar helyzetére és a kkv-szektor támogatására, egyúttal bemutatkozik a Magyar Bankholding, amely új nagybankként lépett a piacra idén. A délután a szakmai kerekasztal-beszélgetéseké, amelyet kollégáink moderálnak. Három külön szektorban esik szó a blue-chip cégek szerepéről, a lakossági és vállalati hitelpiac alakulásáról, valamint a pénz- és tőkepiac gazdaságot felzárkóztató szerepéről.

A délután a szakmai kerekasztal-beszélgetéseké, amelyet kollégáink moderálnak. Három külön szektorban esik szó a blue-chip cégek szerepéről, a lakossági és vállalati hitelpiac alakulásáról, valamint a pénz- és tőkepiac gazdaságot felzárkóztató szerepéről.

Nem maradjon le, regisztráljon itt a rendezvényre.

Időpont és helyszín: 2023. október 2.,
Larus Rendezvényközpont, Budapest, Csörsz u. 18/b 1124

Ezek is érdekelhetnek

További híreink