Világbajnok bunyósok előtt kellett bizonyítaniuk a harcosoknak

Hírek tenyek.hu
Minden várakozást felülmúló érdeklődést váltott ki a HELL Boxing Kings nemzetközi versenye, melynek a magyarországi válogatóját már meg is tartották múlt vasárnap – írja tenyek.hu a Blikk cikkére hivatkozva.

Az óriási érdeklődés mögött számos tényező áll. Az egyik legfőbb vonzerő a verseny által kínált hatalmas fődíj: súlycsoportonként 100 ezer dollár, vagyis 36 millió forint! Ez az összeg minden résztvevő számára egyedülálló lehetőséget jelent, hogy az álmaikat valóra válthassák – olvasható a Blikk cikkében.

Hozzátéve, nem csoda, hogy több ezren jelentkeztek Magyarországon, hogy megméressék magukat. Az önéletrajzok alapján szakmai stáb szűrte meg a mezőnyt, így végül 250-en kaptak lehetőséget arra, hogy a Récsei Centerben felállított ringben és edzőközpontban személyesen is megmutassák magukat. A magyar ökölvívás korábbi ünnepelt sztárjai előtt kellett bizonyítaniuk rátermettségüket, többek között Erdei Zsolt, Kótai Mihály, Szellő Mihály és Szikora István, alias Bunyós Pityu figyelte árgus szemekkel a csúcsra törő bunyósokat.

Négy súlycsoportban kerestük ezen a napon a három legjobb bokszolót. Voltak itt ketrecharcosok, amatőr bunyósok, sőt olyanok is, akik korábban már visszavonultak, de annyira tetszett nekik ez a lehetőség, hogy újra edzésbe álltak. Igazi, csiszolatlan gyémántokat is találtunk, s bizony nem lesz könnyű dolgunk, amikor majd a súlycsoportonkénti három-három legjobb bunyóst ki kell jelölnünk. Szerencsére nem kell azonnal döntenünk, van egy kis időnk átbeszélni a látottakat – mondta a Blikknek Mádi Tamás, a HELL ENERGY PROMOTION Kft. ügyvezetője.

A teljes cikk itt olvasható.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink