Vezető francia lap kommentelői álltak ki Orbán Viktor és a Stop Soros mellett

Hírek
Szerdán a parlament a Stop Soros törvénycsomag bevezetése mellett döntött. Ezzel Magyarország nagy lépést tett afelé, hogy megvédje magát, kultúráját és értékeit. Így látják ezt a Le Figaro, az egyik vezető francia napilap sajtóorgánum kommentelői is. A legjobb hozzászólásokból szemezgettünk.

Igazuk van. Részünkről, mi megengedünk bármit, viszont ezek az NGO-k kihasználják a világ nyomorúságát és az egyedülálló gondolatot (francia szarkasztikus kifejezés a neoliberalizmusra – a szerk.), hogy kitömjék a zsebüket. Olaszország ezt jól megértette, Magyarország és Lengyelország is, mások pedig most ébredeznek. Az egyetlen megoldás, amit nyújtani tudunk ennek a populációnak, az a saját szülőföldjünk van.

Tökéletes döntés Magyarország részéről. Végre jó érzékű választott vezetőket láthatunk. Sajnos Franciaország távol áll ettől, sőt, az Európai Uniónak nevezett cirkusz nagy része is.

Ezek a Soros által pénzelt NGO-k tovább táplálják ennek az alantas embernek a vagyonát, valamint az embercsempészekét is. Tökéletes döntés Magyarország!

Egy értékekkel teli ország, egy igazi elnökkel, nem az EU által kreált bábbal, mint nálunk. Egy ország, amely meg akarja védeni értékeit és történelmét. Gratulálok nekik! Nekünk, már túl késő.

Gratulálok Orbán! Egy olyan pillanatban, amikor konzisztensnek kell lenni, nem engedhetjük ezeknek az ideológiailag néha szélsőséges, határok nélküli NGO-knak, hogy szembe menjenek a kormányok és a nép akaratával. “Senki sem adott a nyílt határokért küzdő NGO-knak jogot arra, hogy ők diktálják a kontinens jövőjét”. Erre pont Douglas Murray emlékeztet minket a Figaro hasábjain.

 

Ezek is érdekelhetnek

További híreink