Vehofstadt cenzúráztatná Zuckerberggel a magyar kormány róla szóló videóját

Hírek
A liberális politikusnak nem tetszik, hogy szabadon terjed a Facebookon a róla szóló kisfilm, amit a magyar kormány készített.  

Guy Verhofstadt, az európai liberális párt (ALDE) elnöke levélben arra kérte Mark Zuckerberg Facebook-vezérigazgatót, hogy azonnal távolítsa el azt a videót, amelyet a magyar kormány szponzorált hirdetésként a Facebookon is futtat.

A politikus azt sérelmezi, hogy a videóban félbevágták egyik mondatát, így csak annyit mond benne: „szükségünk van a migrációra". Verhofstadt szerint fontos lett volna azt is benne hagyni a videóban, ahogy befejezi a mondatot: „de legális migrációra van szükségünk". 

Értjük az EP-képviselő urat. Jó lenne, ha az illegális migráció legális lenne, és még jobb lenne, ha Mark Zuckerberg összeszedné magát, és rendesen elkezdené kicenzúrázni azokat a tartalmakat, amelyek az érzékeny ballibeknek nem tetszenek. Elvégre közelegnek az EP-választások és Guy Verhofstadt nem szeretné, ha azért lenne bukó nekik, mert minél többen tudják meg róluk az igazságot. Azt, hogy mennyire szívesen csinálnának bevándorlókontinenst Európából.

Lehetne ebből is egy kormányhirdetés.

Borítókép: kombóképen Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke (j) tréfálkozik Guy Verhofstadttal, az Európai Parlament liberális frakciójának (ALDE) vezetőjével az Európai Parlament ülésén Strasbourgban 2018. február 6-án.(MTI/EPA/Patrick Seeger)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink