Vegán bőr borítás, műanyagmentes csomagolás, szójatinta – ezt tudják a Motorola környezettudatos készülékei

Hírek figyelő.hu
Egyre nagyobb területet hódítana meg a magyar piacon a Motorla cég, amely az utóbbi hetekben újra hallat magáról.

A Motorola bemutatta az Edge 40 neo és Moto g54 5G készülékeit, amelyek a magyar vevők új kedvenceivé is válhatnak az ősz folyamán.

Az új Edge 40 neót ultra vékony házának (7.76mm) és lekerekített éleinek köszönhetően könnyű kézben tartani, és még a zsebünkben sem kelti az ormótlanság érzetét. Ráadásul az IP68 vízálló védelemnek köszönhetően kikapcsolódás közben sem kell azon aggódnunk, hogy a telefonunknak baja esik, ha kosz vagy por kerül rá, illetve, ha víz alá merül.

A Motorola hosszútávú együttműködése a Pantone vállalattal teszi lehetővé azt, hogy az Edge 40 neo három igazán különleges árnyalatban kerüljön forgalomba.

Ez a készülék tartós kapcsolatot szeretne ápolni a felhasználójával, ezért nem engedheti meg, hogy ne legyen környezettudatos: 100 százalékban műanyagmentes csomagolása 60 százalékban újrahasznosított anyagokból készül, amire csak szójatintával nyomtatnak.

Minden készülékhez jár egy védő tok, amely kizárólag növényi alapanyagokból készül, mégis Pantone pontossággal megegyezik az okostelefon színével. A védőburkot gyártó cég garanciát vállal rá, hogy minden lecserélt tokot újrahasznosít, ezzel is támogatva a Motorola törekvéseit egy fenntarthatóbb jövő érdekében.

Motorola új telefonok

Fotó: Motorla

A Moto g54 5G nemcsak a vegánbőr borítást örökölte meg a nagy testvértől, de azokat az összetéveszthetetlen erényeket is, amiket a készülék szórakoztató eszközként tud felvonultatni.

A filmek egy olyan 6.5„-es FHD+ 120Hz kijelzőn kelnek életre, ami kényelmesen elfér a felhasználó kezében. A moziélményt a Dolby Atmos® hangrendszer teszi teljessé, így az az érzésünk lehet, mintha a film hangjai körbevennének. A 20:9-es képarány kevesebb görgetés mellett mutat több webes tartalmat.

A kamerák ugyanolyan jók, mint az Edge 40 neo esetében, de a g54 16MP-es előlapi kamerája rendelkezik a Face Beauty technológiával, hogy a lefotózott alanyokat mindig a legjobb formájukban örökíthesse meg a felhasználó.

A hátlap bőr borítását impregnálták, így védve vagyunk a kiömlő italoktól és fröccsenő víztől.

Fotók forrás: Motorola

 

 

Ezek is érdekelhetnek

További híreink