Változás az MVM Zrt. vezetésében

Hírek Figyelő
Az MVM vezetéséhez kapcsolódó feladatokat jelenleg a vezérigazgató-helyettesek látják el, ugyanis a cég eddigi vezetője az Energiaügyi Minisztérium államtitkáraként folytatja munkáját.
Czepek Gábor 2022. december 1-jétől az Energiaügyi Minisztérium közigazgatási államtitkáraként folytatja munkáját. Az energiaszektorban és a vállalati működésben szerzett tapasztalatával az új pozíciójában a továbbiakban is közreműködik abban, hogy a hazai energetikai rendszer és az MVM Csoport stabilitását megőrizve és megerősödve lábaljon ki a nemzetközi energiaválságból.
Az MVM Zrt. új vezérigazgatójának kinevezéséig a vezérigazgatói feladatokat a társaság szervezeti rendjének megfelelően vezérigazgató-helyettesek látják el.
Az európai- és a világpiac kiszámíthatatlansága és az árak szélsőséges kilengése hamar új helyzetet teremtett az egész MVM Csoport számára. A távozó vezérigazgatónak elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy az energiaválságban az MVM Csoport fenn tudta tartani stabilitását, Magyarország megőrizte ellátásbiztonságát.
Fotó: Móricz Sabján Simon

Ezek is érdekelhetnek

További híreink