Üzent Brüsszel, jöhet mindenki

Hírek
Az Európai Bizottság (EB) újabb 50 ezer menekült befogadását szorgalmazza. Szinte biztos, ez a folyamat már nem fog csillapodni egy jó ideig. Közben meg a Soros-hálózat szervezetei (igen, ez nem egy titkos társaság, csak divat lett összeesküvés-elméletet kiáltani erre a kifejezésre) nem igazán könnyítik meg a hatóságok dolgát, hogy kiderítsék, ki is az igazi menekült. De valójában ez Brüsszelnek se fontos, csak jöjjenek.  

A brüsszeli testület újabb 50 ezer menekült befogadását javasolta, gondolom a kedden lejárt kvótázás sikerére való tekintettel. Miközben a magyar kormányt darabokra szedik  az "Üzenjünk Brüsszelnek" felhívása, és a "Soros-tervről" szóló konzultáció miatt, addig Brüsszel az egész világnak üzen: "Gyertek csak, mind!"

"Jaj, most mit kell megint 50 ezer emberen vacakolni?" – szólhat a kérdés, ha valaki nem gondol bele, hogy ez valóban egy erős üzenet, aminek valószínűleg az lesz a következménye, hogy innentől kezdve két évente azt kell majd hallgatni, hogy "csak még ezt a keveset na!".

Persze lassan az egész harmadik világ útra fog kelni, hogy Európába költözhessen, főleg úgy, hogy a Soros György támogatását élvező Helsinki Bizottság mindent megtesz azért, hogy még azt se lehessen eldönteni, ki az igazi menekült.

De lehet, hogy lassan már nekik sem kell strapálniuk magukat ezen. Nem nagyon kapta fel senki a fejét az EB egy másik javaslatára, miszerint a tagállamoknak meg kéne teremteniük a gazdasági célú legális bevándorlás kereteit, hogy harmadik országokból is érkezhessenek munkavállalók. Valójában már régóta innen fúj a szél, az európai elit ezért játszik rá folyton a nyugati tömegek bűntudatára és együttérzésére.

Közben az EB amellett is letette a garast, hogy Romániát és Bulgáriát most már be kéne fogadni a schengeni övezetbe. Most biztos örülnek a két ország polgárai, akik eddig esetleg azért nem vállaltak munkát nyugaton, mert nem akartak a határátlépéssel bajlódni, ha néha azért a szülőföldjükre is visszatértek volna.

Elvileg eddig arról szólt ez az integráció projekt, hogy mi, európaiak egymást segítjük, s hogy a tagországok között mozogjon a munkaerő. Most viszont Brüsszel erősen azt az álláspontot képviseli, hogy ki vagyunk szolgáltatva a harmadik világ munkaerejének. 

Hát, ha tényleg ekkora a baj, akkor nem értem miért ilyen bátortalan az EB. Gyorsan melegítsük fel a csatlakozási tárgyalásokat Törökországgal! Azután jöhetne Pakisztán – ha jól tudom, onnan mostanság tényleg sok hasznos munkavállaló jönne – aztán lehet folytatni a sort, amíg az Európai Uniót át lehet keresztelni valami másra.

 

Ezek is érdekelhetnek

További híreink