„Útelágazáshoz" érkezett a Jobbik

Hírek
A sorozatos botrányaival a figyelem középpontjába kerülő szétesett párt gyurcsányi útra lépett. A Jobbik hétvégi frakcióülésén végleg eldőlt, hogy a Gyurcsány által már korábban lefoglalt „ellenállás” kifejezést aggatják magukra, az általuk lejáratott „néppárt” helyett.

Aki közelebbről figyeli a politikai életet és otthon van a Csillagok háborúja világában, annak könnyen szemet szúrhat a kifejezés: Ellenállás. (Az új trilógiában az Ellenállók szállnak szembe a gonosz Első Renddel.)

Két lehetőség van: az egyik, hogy a Jobbikban annyira képtelenek bármit is felmutatni, hogy inkább a sci-fi világából próbálnak meríteni, vagy pedig a Jobbik cuki néppárt helyett a Star Wars-rajongók pártja akar lenni. Utóbbira vajmi kevés esély van ugyan, de az elkeseredettség olykor meglepő dolgokra sarkall.

Az egyre inkább balratolódó párt ex-szkinhed elnöke, nem elég, hogy Gyurcsányt majmolva irányítja pártját, de Medgyessy Pétert megszégyenítő nyelvi produkciójával is tanúbizonyságát adta, hogy a Jobbikban nem a képességek, hanem a Vona iránti hűség a meghatározó.

Fiatalabb olvasóinknak ajánljuk az alábbi videót, mely megmutatja milyen is az, ha Magyarország szocialista miniszterelnöke útelágazáshoz érkezik:

Borítófotó: Sneider Tamás, a Jobbik elnöke (j) és Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezetője a párt kongresszusáról tartott sajtótájékoztatón a budapesti Dürer Rendezvényházban 2018. szeptember 29-én. (MTI Fotó: Bruzák Noémi)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink