Újranyitja a mozijait a Cinema City

Hírek Figyelo.hu

Jelentős magyar filmkínálattal és egyes mozikban rövidebb nyitvatartással indítja újra a mozizást a Cinema City fővárosi és vidéki filmszínházaiban július 2-tól – olvasható a Cinema City közleményében.

A magyar és európai filmek mellett a márciusi filmkínálat is visszakerül a műsorra, az év második felében pedig korábbi hollywoodi kasszasikereket is vetítenek majd. A járvány miatt a jegyrendszer az egyes tranzakciók között automatikusan kihagy majd egy helyet, minden munkatárs maszkban dolgozik majd, a mozik területére kézfertőtlenítőt helyezek ki, a Cinema City Aréna VIP-ban pedig az önkiszolgálás helyett munkatársak szednek a vendégeknek a felszolgált ételekből.

A járványhelyzet enyhülése mellett a mozihálózat továbbra is kiemelten kezeli a munkatársai és a nézők biztonságát és egészségét, ezért: a jegyrendszer az egyes tranzakciók között automatikusan kihagy majd egy helyet, minden munkatárs maszkban dolgozik majd, folytatja a közösségi terek, így a lobbyk, mosdók, termek rendszeres takarítását, fertőtlenítését és a mozik területére kézfertőtlenítőt helyez ki, a Cinema City Aréna VIP-ban az önkiszolgálás helyett munkatársak szednek a vendégeknek a felszolgált ételekből. A Cinema City emellett kéri, hogy aki bármilyen betegség tüneteit észleli magán ne
menjen közösségbe.

(Borítókép: Látogatók a Cinema City Arénában (MTI/Mónus Márton)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink