Újraindítja járatait a RegioJet

Hírek Figyelo.hu

A RegioJet, Közép – Európa vezető magánvasút társasága június 13-án újraindítja a vonatait Budapest–Győr–Bécs–Prága útvonalon. A legolcsóbb jegyárak Budapest – Prága útvonalon 16 euróért , a Budapest – Brno között 9 euroért és a Budapest – Bécs útvonalon 9 euroért válthatóak.

A Regiojet járatai naponta kétszer kötik össze Budapestet Béccsel és Prágával.

Ezzel egyidejűleg a Regiojet május 29-én elindította a Győrt és Budapestet Zágrábon kereszetül, a horvát tengerparti városokkal, Splittel és Fiuméval összekötő éjszakai járatait. Közel 5 ezren váltottak már meg a jegyüket Magyarországról a Horvátországba közlekedő éjszakai vonatra.

A Horvátországba közlekedő vonatok júniusban hetente háromszor, míg Júliusban és Augusztusban naponta közlekednek.

Radim Jančura, a Regiojet tulajdonosa elmondta:

„Budapesten építjük ki újabb bázisunkat, a legjobb minőséget a legjobb áron kínáló vasúti járataink számára. Ezen a nyáron a vonataink naponta háromszor kötik össze Budapest és Győrt Brünnel és Prágával naponta kétszer Budapestet Győrrel Mosonmagyaróvárral és Béccsel és naponta Budapestet és Győrt, Pozsonnyal, Zágrábbal, Splittel és Fiuméval.”

A nemzetközi összeköttetések mellett társaságunk Bécsen keresztül Prágába közlekedő járatai belföldi utazásra is igénybe vehetőek Budapest Győr és Mosonmagyaróvár útvonalon.

Budapest – Prága útvonalon a menetjegyek a következő árakon válthatóak:

  • Low-cost Class 16 EUR-tól
  • Standard Class 20 EUR- tól
  • Relax Class 25 EUR- tól
  • Business Class 35 EUR-tól

 

Ezek is érdekelhetnek

További híreink