Újabb szexuális zaklatással vádolják Havas Henriket

Hírek
Az egykori Nagy Ő, Molnár Anikó a TV2 Tények tegnapi adásában beszélt arról, hogy korábbi közös munkájuk során hogyan zaklatta őt Havas Henrik.

Baukó Éva után Molnár Anikó is szexuális zaklatással vádolja Havas Henriket. Molnár Anikó elmondta, Havas akkor közeledett hozzá, amikor mintegy tíz évvel ezelőtt Havas könyvet írt róla, ezért többször járt az újságíró irodájában. Noha semmilyen vonzalmat nem érzett Havas iránt, ő rendre maga mellé ültette egy kanapéra. Egy alkalommal Havas megragadta a karját, majd áttolta az ölébe, hogy fogja meg a nadrágján keresztül Havas nemi szervét – idézte fel a történteket Molnár Anikó. 

A tévés személyiség azt is elmesélte, hogy Havas szexuális segédeszközöket vásárolt neki, és egyszer Havas az ajtóban váratlanul szájon csókolta. Az ilyen esetek után az az érzés alakult ki benne, hogy csak hadd hagyja el Havas irodáját, mikor ez megtörtént, mindig megkönnyebülést érzett. 

Molnár szerint Havasnak észre kellett volna vennie, hogy nem viszonozza közeledését, de szerinte az újságíró olyan ember, aki nem foglalkozik azzal, hogy beletipor másokba. Molnár Anikó azt is elmondta, hogy nem fél Havastól, ha beperli a nyilatkozatáért, áll elébe és a hazugságvizsgálatot is vállalja.

 

 

Ezek is érdekelhetnek

További híreink