Újabb ordas csúsztatás terjed a haladó médiában, ezúttal a hajléktalanságról

Hírek
A “Fidesz betiltaná a hajléktalanságot” - írja egyszerre legalább öt "objektív" portál. Mint amikor láncban másolják le egymásról a hülyeséget a tanuláshoz kevésbé ragaszkodó diákok.  

Kissé túltolta az "objektivitást" a "haladó sajtó". Mint ismert, a Fidesz azt kérte a kormánytól, hogy a most zajló alaptörvény-módosítási folyamatban teremtsék meg annak jogi feltételeit, hogy ne legyen megengedett az életvitelszerű közterületen tartózkodás. Ezt az "újságírás krémje" úgy értelmezte, hogy a Fidesz betiltaná a hajléktalanságot.

Értjük ugye? Hajléktalannak lenni tilos! Úgy fognak eltűnni a hajléktalanok az éterből, mint Jezsov Sztálin mellől, azon a híres fotón. Legalábbis "objektívék" így képzelik ezek szerint.

Pedig van tovább is az a hír, amiből kiderül, hogy a liberális könnycsatornákat ingerlő cím egy méretes baromság. A Fidesz ugyanis azzal indokolva fordult a kéréssel a kormányhoz, hogy minden hajlék nélküli ember számára biztosított a szálláshely.

Tényleg ez mekkora szemétség már! Aki hajléktalansorba kerül, annak megoldják, hogy ne kelljen az utcán aludnia, és a többi ember is végre élvezheti a köztereket.

Erről jut eszembe: nem kell megijedni kedves liberálisok, az “életvitelszerű közterületen tartózkodás” nem azt jelenti, hogy a belvárosi haladók eztán nem telepedhetnek le a Margitszigeten füves pikniket tartani. Az nem lesz illegális. Na jó, mondjuk ez a ballib értelemben vett füves piknikekre nem vonatkozik. 

Ezek is érdekelhetnek

További híreink