Újabb japán őrület: mutatjuk! (Videó)

Hírek
Mit gondol: lehet készíteni kést tésztából vagy éppen kartonból? Nem kell otthon kipróbálnia, egy japán úriember ugyanis már egyenesen sportot űz abból, hogy a legkülönfélébb anyagokból készít vágóeszközöket. A slusszpoén pedig, hogy tökéletesen működnek.

A japán emberek mindig is egy nagyon egyedi szemléletmóddal rendelkeztek. Emellé pedig olyan kreativitás párosult ez esetben,  amit bárki méltán megirigyelhet, miként ezt bizonytja az alábbi Youtube csatorna.

Röviden, tömören: a csatorna tulaja a legkülönfélébb anyagokból készít használható késeket. Természetesen teljes szakértelemmel, és megfelelő környezetben – ahogy az a videókban is látható. Bár nem tudok japánul, de a google fordítót segítségül híva gyorsan kiderül: a srác a hóbortjának él, ahogy fogalmaz: gyanús dolgokat csinálunk, főként késeket készítünk.

Két videóját osztanánk most meg. Egyikben kartont újrahasznosítva készít tökéletesen funkcionáló kést. A másikban pedig tésztából söt-főz hasonló vágó eszközöket.

 

Jah és a legfontosabbat elfelejtettem a "tésztakés" kapcsán: pikáns sajtszósszal íncsiklandó – japán barátunk ezt is bemutatja:
 

 

Borítófotó: youtube.com

 

Ezek is érdekelhetnek

További híreink