Újabb bizonyíték az elit képmutatására: 1500 magángéppel repkednek Svájcba

Hírek
A globalista elit bort iszik, miközben vizet prédikál: nyitott határokat sürgetnek, miközben luxusvilláikat méteres falakkal veszik körbe, ahogy azt Soros is teszi. A davosi Világgazdasági Fórumra pedig magángéppel repülnek a világ vezetői, hogy a gazdaság és a politika mellett a klímaváltozásról is tárgyaljanak.  

A svájci kisvárosban rendezett Világgazdasági Fórum „sztárvendége" jól megszokott módon Soros György. A milliárdos – aki semmilyen választott politikai pozíciót nem tölt be – itt szokta megosztani gondolatait a nyílt társadalomról és a határok nélküli világról.

A fórumon a gazdaság és a politika mellett a klímaváltozásról is elég sokat tanácskoznak. Beszédet mondott ezzel kapcsolatban Sir David Attenborough, veterán természettudós is – hatvanezer dollárba került a jegy, amiért meg lehetett hallgatni a szónoklatát.

A világ vezető politikusai és üzletemberei pedig a globális felmelegedésről, a környezetszennyezésről és a klímaváltozásról szóló konferenciákra magángéppel érkeztek – ahogy azt az amerikai jobboldali hírportál, a Breitbart is megírta.

Davosnak nincs repülőtere, így többen helikopterrel érkeztek, mások pedig a közeli városkákban szálltak le.

Helyi értesülések szerint közel 1500 magángéppel számolnak, ami jelentősen megterheli a környezetet. Álszent dolog ez, nem? Ugyanis a kerozin sem egy környezetkímélő anyag. Az jut eszembe erről, amikor a román polgármester a korrupcióellenes képzésen lopott.

Borítófotó: Sir David Attenborough angol természettudós és ismeretterjesztő dokumentumfilmes (j) és Vilmos cambridge-i herceg, Károly brit trónörökös idősebb fia pódiumbeszélgetésen vesz részt a Világgazdasági Fórum 49. davosi találkozóján 2019. január 22-én, a kezdőnapon. (MTI/EPA/KEYSTONE/Gian Ehrenzeller)

Ezek is érdekelhetnek

További anyagaink