Új vezető a DIGI élén

Hírek Szigeti Hajnalka
Papp-Gerlei Gyöngyvér a DIGI Távközlési Kft. frissen kinevezett ügyvezető igazgatója.

A 4iG Nyrt. 100 százalékos tulajdonába került a DIGI Távközlési Szolgáltató Kft., illetve a társaság leányvállalatai – az Invitel Zrt., a DIGI Infrastruktúra Zrt., és az i-TV Zrt. –, miután tegnap lezajlott a tavaly márciusban bejelentett tranzakció pénzügyi zárása. A tranzakció értéke 625 millió euró, amely az elmúlt évek egyik legnagyobb magyarországi vállalatfelvásárlása.

A tulajdonosváltással távoztak a társaság menedzsmentjéből és felügyelőbizottságaiból a RCS & RDS médiakonszern vezetői. A DIGI operatív irányításával és ügyvezetői feladataival Papp-Gerlei Gyöngyvért bízták meg.

A kereskedelmi szakközgazdászként végzett szakember 20 éves értékesítés menedzsment tapasztalattal rendelkezik,

korábbi munkahelyein egyaránt foglalkozott B2C, B2B és B2G ügyfélkör teljes körű életciklus menedzsmentjével. 15 évet dolgozott a telekommunikációs szektorban, az Invitel Távközlési Zrt.-nél és jogelőd cégeinél 2001-2015 között, 2016-tól pedig 3 évet töltött a Canon Hungária Kft-nél, ahol a magyarországi leányvállalat értékesítési csapatát vezette. 2019 óta az Antenna Hungária Zrt. kereskedelmi igazgatója volt.

Jó vételt csinált a Digivel a 4iG

(A borítóképen: Papp-Gerlei Gyöngyvér Fotó: DIGI)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink