Új szponzora van a legsikeresebb magyar férfi teniszezőnek

Hírek MTI
Fucsovics Mártont, Magyarország legsikeresebb férfi teniszjátékosát szponzorálja az Appeninn Nyrt. Az ingatlanpiaci vállalat 4 éves támogatással járul hozzá Fucsovics Márton felkészüléséhez és ahhoz, hogy folytatódhasson a sportoló előmenetele a világranglistán, illetve, hogy világszerte minél többen ismerhessék meg a magyar teniszező tehetségét, rátermettségét.

Szponzori megállapodást kötött az Appeninn Nyrt. Fucsovics Mártonnal a következő 4 évre, amelynek értelmében, egyebek között, a hazai tulajdonú ingatlanpiaci társaság logója már a január 6-ai dohai férfi tenisztornán, valamint a január 20-án kezdődő Australian Open tenisztornán is megjelenik a teniszező mezén.

A vállalat a közleményben kiemelte: fontosnak tartja a tehetséges magyar sportoló felkarolását és támogatását, annak érdekében, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtva képviselhesse hazánkat a nagyvilágban.

„Vállalatunkhoz hasonlóan Fucsovics Márton pályafutása is egy olyan felívelő szakaszban van, amely számos lehetőséget tartogat, ezek kihasználásához azonban kiváló teljesítményre és áldozatos munkára van szükség. Az együttműködéssel szeretnénk támogatásunk felől biztosítani hazánk egyik legismertebb sportolóját céljai elérésében” – kommentálta az együttműködést Bernáth Tamás, az Appeninn Nyrt. elnök-vezérigazgatója.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink