Új ruházati márka jön Budapestre

Hírek vg.hu
Jön Primark az Arénába, hosszú idő óta az ír márka az első, amely magyarországi nyitás mellett döntött.
Bejelentette a Primark nemzetközi divatáruházlánc, hogy megnyitja első üzletét a magyar fővárosban. Az első Primark áruház Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, az Arena Mallban lesz, és várhatóan a következő pénzügyi évében, azaz 2023. szeptember 16. és 2024. szeptember 15. között nyílik meg – írta meg a vg.hu. A Primrak ír fast fashion hálózat, világszerte (11 országban) több mint 360 üzletet működtet, vagyis közel nem olyan nagyágyú, mint a spanyol Inditex (többek között Zara), vagy a skandináv H&M, illetve a holland alapítású C&A. Ettől függetlenül a Primark áruháznyitásait hatalmas figyelem követi, tekintettel arra, hogy több ruházati kategóriában is block busternek számít. Akciózási szokásai, árszintje kifejezetten a fiataloknak 20+-osoknak szól.
A vállalat közleménye szerint a magyarországi terjeszkedés a Primark folyamatos elkötelezettségét mutatja a kelet-közép-európai régió iránt, miután Szlovéniában, Lengyelországban, Csehországban és Romániában is sikeres üzletnyitásokat hajtott végre.
A tervek szerint még ebben az évben Szlovákiában is megnyitja első üzletét, így Magyarország Kelet-Közép-Európában a hatodik, világszerte pedig a tizenhetedik ország lesz, ahol Primark üzlet működik.
A Primark 416 boltot működtet 15 országban az európai kontinensen, illetve az Amerikai Egyesült Államokban.
Az új budapesti üzlet kínálatában megtalálható lesz számos licenctermék, köztük az NBA és a Disney nevével jegyzett áruk, valamint a Primark folyamatosan növekvő Primark Cares almárkája, amely az áruházlánc törekvésének megfelelően megfizethetőbbé teszi mindenki számára a fenntarthatóbb divatot.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink