Új hazai vezetővel erősít a Schneider Electric

Hírek figyelő.hu
Az értékesítés területén több évtizedes tapasztalattal rendelkező, a Schneider Electric-et három éve erősítő Benyovszky-Aszódi Katalint nevezték ki 2023 szeptemberétől a vállalat Secure Power üzletága hazai csapatának élére.

Benyovszky-Aszódi Katalin a Szent István Egyetemen szerzett vállalkozásszervező-közgazdász diplomát.

 

Karrierje során az informatikai szektor több jelentős vállalkozásának hazai érdekeltségénél is megfordult különböző pozíciókban. A Hewlett-Packard Hungary-nél 2001-2003 között termékkategória specialistaként dolgozott, majd a következő két évet az Ingram Micro-nál töltötte, ahol a HP képalkotási és nyomtatási termékeinek értékesítéséért felelt. 2006-ban igazolt az IBM hazai leányvállalatához, ahol több pozíciót is betöltött, 2019-es távozásakor a szerverek és adattárolók értékesítéséért felelős menedzserként dolgozott.

 

A Schneider Electric csapatához 2020 novemberében csatlakozott, mint a Secure Power üzletág IT-értékesítési csatorna menedzsere. Ebben a pozícióban többek között az értékesítési stratégia kidolgozásáért, a Schneider Electric piaci részesedésének növeléséért, az IT területen dolgozó disztribútorokkal, viszonteladókkal és rendszerintegrátorokkal való kapcsolattartásért és üzletfejlesztésért felelt.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy átvehetem a Secure Power üzletág hazai csapatának vezetését. A Schneider Electric folyamatosan fejleszti a megoldásait az IT piacra és az ipari területekre is. Az energiahatékonyság növelése, a kritikus fontosságú rendszerek biztonságos működtetése a gyorsan változó gazdasági környezetben minden korábbinál fontosabb, üzletágunk ebben nyújt szakértő partnerként megoldást. Egyedülálló adatközponti és hűtési megoldásainkkal, kiváló szakembereinkkel és értékesítési partnereinkkel jelentős mértékben tudunk hozzájárulni ügyfeleink energiahatékonysági és digitalizációs törekvéseihez” – mondta el kinevezése kapcsán Benyovszky-Aszódi Katalin.

Fotó: Schneider Electric

Ezek is érdekelhetnek

További híreink