Új értékesítési vezérigazgató-helyettes az Otthon Centrumnál

Hírek figyelő.hu
Heinrich Balázs személyében új értékesítési vezérigazgató-helyettest köszönt az Otthon Centrum Holding 2023. szeptember 1-vel. A biztosítási üzletágból érkező szakember elsődleges feladata a cégcsoport által nyújtott szolgáltatások harmonizálása lesz.

Heinrich Balázs több mint húsz éve tevékenykedik pénzügyi-értékesítési területen; olyan nagyvállalatoknál bővítve tudását, mint a K&H, az Uniqa, az ING, vagy a MetLife, mely szakértelmének köszönhetően az elmúlt évtizedben egyedülálló növekedés ért el életbiztosítási területen, és piacvezetővé vált értékesítési volumenben.

Magas célok elérésére törekszik egyedi megoldásokon keresztül; a gazdasági, jogszabályi változásokra lehetőségként tekintve, s a lehető legjobb, piaci előnyt eredményező válaszokat adva. Vállalásait sikerre vivő motivációját, hogy jobb legyen a versenytársaknál, sportolói múltjából hozza.

Az Otthon Centrum Holdingnál az ingatlanközvetítői tevékenység további erősítése mellett a cégcsoporton belüli szinergiák kiaknázása, valamint a biztosítási üzletág felépítése, a különböző szolgáltatások harmonizálása lesz az elsődleges feladata. – Eddigi szakmai tapasztalataim alapján egy jól működő szervezetet úgy lehet optimalizálni, hogy az ügyfélérték-teremtés, illetve -növelés megfelelő hangsúlyt kapjon, ezáltal egy hosszútávú együttműködésben gondolkodom az ügyfél-OC tengelyen: nem engedjük el az ügyfeleink kezét a tranzakciót követően, hanem a komplex ügyfélkiszolgálás által, különböző pénzügyi szolgáltatásokkal kísérjük őket tovább – vázolta elképzeléseit a szakember.

Fotó: Otthon Centrum

Ezek is érdekelhetnek

További híreink