Tovább csökkent a Momentum elnökségének létszáma

Hírek
Lemondott a Momentumban betöltött elnökségi tagságáról Kádár Barnabás, a Nolimpia-kampány koordinátora, aki másfél éve tagként kezdte a munkáját, majd igazgató lett - írja a 24.hu.

Kádár Barnabás személyében egy héten belül már a második elnökségi tag válik meg vezető tisztségétől. Korábban Pottyondy Edina személyes okokra hivatkozva hagyta ott a fél éve párttá alakult Momentum Mozgalom ötfős elnökségét.

"Voltak működési és belső vitáim a szervezet különböző szereplőivel, de emellett személyes okok is szerepet játszottak, ami természetes egy ilyen szervezetnél, ami egy baráti társaságból alakult fél év alatt egy országos mozgalommá. A Momentumon belül továbbra is azokat a területeket és ügyeket fogom képviselni, amelyek az eddigi elnökségi tagságomat is alapvetően meghatározták: az adatelemzői munkát segítem, és a külföldi pártokkal tartom a kapcsolatot" – nyilatkozta lemondása okairól Kádár. 

Fekete Győr András pártelnök megköszönte Kádárnak a közös munkát. A lap információi szerint Pottyondy Edina és Kádár Barnabás helyére augusztus második felében választanak új tagokat. 

A Momentum küldöttgyűlése határozott arról is, hogy a párt semmilyen választási együttműködésben nem vesz részt, illetve tárgyalásokat sem fog folytatni ezirányban más pártokkal.

Borítókép: az ötfős elnökség a Momentum Mozgalom bodajki fesztiválján, a kép jobb szélén ül Kádár Barnabás, Facebook

Ezek is érdekelhetnek

További híreink