Török Zsolt útjára lépett Korózs Lajos

Hírek
Török Zsolt egyszer már pert vesztett a magánnyugdíjpénztárakkal kapcsolatos kijelentései miatt, elvtársa, Korózs Lajos biztos megirigyelte tőle ezt a koránt sem megtisztelő helyzetet.

Nagy hévvel jelentette be a minap a szocialista Korózs Lajos, hogy feljelenti Orbán Viktor miniszterelnököt, Matolcsy György jegybankelnököt, volt nemzetgazdasági minisztert és Selmeczi Gabriellát, volt nyugdíjvédelmi miniszterelnöki megbízottat, fideszes képviselőt, mert szerinte ők a felelősök azért, hogy csalással vették el hárommillió ember összesen háromezer milliárd forintnyi magánnyugdíjpénztári megtakarítását.

Azt mondják, rövid a választók emlékezete, néhány évvel ezelőtti történésekre nem emlékeznek. De valójában inkább az MSZP-s politikusok ilyenek, hiszen pont ők eljátszották már ezt a feljelentős bohózatot, igaz nem nagy sikerrel.

Korózs harcostársa, Török Zsolt volt MSZP-s szóvivő ugyanis 2016 májusában nagyot égett a bíróságon ugyanebben az ügyben Selmeczi Gabriellával szemben, aki feljelentette állításaiért. 2013-ban nem épp tökéletes magyarsággal azt találta mondani: "Selmeczi Gabriella személy szerint is, a 3 ezer milliárdos nyugdíjvagyon lenyúlása után 500 milliárd forintért MOL-részvényeket vásárol".

Láss csodát, a hazudozás miatt a Fővárosi Ítélőtábla Selmeczinek adott igazat. Kimondták, Török megsértette Selmeczi jó hírnévhez fűződő személyiségi jogait, és ezért 500 ezer forintot kell fizetnie a fideszes politikusnak.

Töröknek nem volt pénze kifizetni a büntetést, ezért az interneten kezdett gyűjtésbe.

Korózs biztos nem adott neki pénzt, mert akkor most emlékeznie kellett volna Török felsülésére. Ugyanis Korózs a kijelentéseiért ugyanúgy perelhető lenne, mint elvtársa volt 2013-ban.  

Korózs egyéniben nem indul a választáson, és ezután még jobban kell izgulnia, hogy ne jelentsék fel, és ha ez megtörténik, jó helyet kapjon az MSZP országos listáján és valahogy bejusson a parlamentbe.

Különben oda a mentelmi jogának, járkálhat a bíróságra, majd ő is elkezdhet “mikroadományokat” gyűjteni, hogy ki tudja fizetni a büntetést. Ennyire megéri össze-vissza beszélni?

 

Ezek is érdekelhetnek

További híreink