Több ezer magyar szurkoló indult meg a Puskás Arénába (videó)

Hírek Figyelo.hu

Több ezer magyar szurkoló vonul a Hősök teréről a Puskás Arénába a 18 órakor kezdődő Portugália elleni labdarúgó Európa-bajnoki mérkőzésre.

A városligeti szurkolói zónától a stadionig le vannak zárva az utcák. Az egyik pontnál a tömeg a dán Christian Eriksent éltette, aki szombaton, a finnek elleni koppenhágai Eb-meccsen összeesett és újra kellett éleszteni. Azóta kórházban tartják megfigyelés alatt, állapota stabil, és már azt üzente, hogy jól érzi magát.

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a magyar-portugál Európa-bajnoki labdarúgó-mérkőzés miatt Budapesten, a rendőrség a honlapján térképpel segíti az autósokat abban, hogy hol milyen változásokra számíthatnak. Néhány útvonalon módosulhat az autóbusz- és a trolibuszjáratok közlekedése is.

(Borítókép: Magyar szurkolók a Dózsa György úton 2021. június 15-én. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplõ magyar válogatott Portugália ellen lép pályára ezen a napon. (Balogh Zoltán, MTI)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink