Taylor Swift uralta az MTV-gálát

Hírek figyelő.hu
Az énekesnő kilenc díjat vehetett át, de nyert szobrot Shakira és Nicki Minaj is a magyar idő szerint szerda hajnali zenei eseményen.

A díjátadót a nők és nonbináris előadók dominálták, a főbb kategóriákban egyértelműen ők vitték a főszerepet, sőt az év legjobb előadója címért kizárólag nők voltak versenyben. Taylor Swiftet és rajongóit azonban senki nem tudta megállítani, az énekesnő ráadásul a legjobb előadó cím mellett bezsebelte az év előadója, az év albuma, az év dala, a legjobb rendezés, valamint a legjobb pop eladó díjakat is. Az év videoklipjének elismerését pedig az újra összeállt fiúbandától, az NSYNC-től vehette át.

Idén Shakirának jutott a Video Vanguard különdíj, de a Legjobb együttműködés szobrát is ő vehette át KAROL G-vel közös daláért. Az amerikai rapsztár Diddy pedig a Global Icon életműdíjban részesült, amit családja társaságában vett át.

Shakira

Shakira. Fotó: Getty Images

Nicki Minaj nemcsak az est házigazdája volt, de új számával is fellépet, sőt, a legjobb hip-hop előadónak is őt választották, immár ötödik alkalommal. Az est során továbbá Demi Lovato, Lil Wayne, Olivia Rodrigo, a Måneskin, a Fall Out Boy, Karol G és Doja Cat performanszát is láthatták a nézők, akik közül többen díjára váltották jelölésüket.

Borítóképen: Taylor Swift, forrás: John Shearer/Getty Images for TAS

Ezek is érdekelhetnek

További híreink