Támogatás az AMC-től

Hírek
Szeptember 29-ig lehet pályázni újabb 2 pályázati ablakban, 90 millió forintos keretösszegből, az Agrármarketing Centrum II. félévi pályázataira. A vissza nem térítendő támogatást a magyar élelmiszerpiacot és gasztronómiát népszerűsítő, a hazai termékek piaci megjelenését erősítő tevékenységgel lehet pályázni. Kiknek? A magyar agrárágazatot  vagy annak valamely szegmensét bemutató, fejlesztő, gazdasági társaságoknak, köztestületeknek, szövetségeknek, egyesületeknek, alapítványoknak és szakmai szervezeteknek, terméktanácsoknak.

A nyertes pályázók rendezvényeik, konferenciáik megrendezéséhez, a megjelenésüket hirdető reklám és média felületek megvásárlásához, technikai költségeikhez épp úgy kaphatnak pályázati támogatást, mint kommunikációs anyagaik elkészítéséhez, az eseményekhez kötődő arculati, grafikai elemek megtervezéséhez, avagy a rendezvényeken feladatot ellátó előadók, tolmácsok díjazásához.

Pályázatok kizárólag a 2017. október 1. és 2017. december 31-ig hazánkban megvalósuló és az agráriumhoz kötődő rendezvények kapcsán nyújthatók be pályázatok, a pályázatot meghirdető AMC-től a lebonyolítás teljes költségigényének akár 50 százaléka is elnyerhető.

80 millió forintos költségkeretből 1 millió és 3 millió forint közötti összeg nyerhető a nagyközönségnek szóló helyi, regionális, országos rendezvényekhez: a hazai termelők és termékeik vásárokon és fesztiválokon történő promóciójához. További 10 millió forintos keretösszegből a szakmai közönséget érintő tudástranszfer célú rendezvények (konferenciák) kivitelezői nyerhetnek 500 ezer és 1 millió forint közötti támogatást szervezési és marketingkommunikációs feladataikhoz.

Borítókép: Egy kis támogatástól meglódul traktor is, gazdaság is (MTI/Czeglédi Zsolt)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink