Támadnak a migránsok, mert nem időben kapták meg a bankkártyáikat

Hírek
Az Európába érkező migránsok számára osztogat bankkártyákat az EU és az ENSZ. A név nélküli bankkártyák használatára külön EU-s intézmény tanítja az érkező migránsokat, melyeket már a nem EU-tag Boszniában is használhatnak a bevándorlók. Az „Európa jövőjét jelentő” migránsok azonban fellázadtak Athénban, mert nem kapták meg időben az európai adófizetők pénzével feltöltött kártyáikat.

A migránspárti elit tudathasadásos elmezavarának újabb bizonyítéka a migránsoknak osztogatott ingyen bankkártya. Az európai adófizetők pénzét tartalmazó kártyákat minden, az Unió területére érkezett migráns igényelheti, és a feltételek sem teljesíthetetlenek: betöltött 18. életév, 2015 utáni érkezés, munkanélküliség, de menekültstátusz persze nem kell hozzá.

Az emberben akaratlanul is felvetődik a kérdés: Európa jövendő agysebészei ugyan mi a fenének akarnának elmenni dolgozni, ha ingyen pénzt osztogatnak nekik a határon? Mert ugye a bevándorláspárti elit fennen hangoztatott, „mindent eldöntő” érve, hogy a migránsokkal orvosolható az európai szintű munkaerőhiány. Az Európai Unió „minden problémájára megoldást jelentő” migránsinvázió nagyon finoman szólva is elhibázott kezelésének újabb abszurditását láthatjuk.

A „rendkívül civilizált”, „européer” és minden tekintetben „kifogástalan magatartású” migránsok, mivel nem érkezett meg időben a megrendelt kártyájuk, nemes egyszerűséggel betörtek az athéni központba és elfoglalták az épületet. A dolgozókat a hatóságoknak kellett kimenekíteni az épületből, de a migránsok ellen nem igazán léptek fel, ugyanis volt, aki odaláncolta magát és kijelentette, hogy addig nem megy el, amíg meg nem kapja az ingyenlóvét.

A jövő agysebészei akár azzal is kezdhetnék európai pályafutásukat, hogy kezelésbe veszik a migránspárti EU- és ENSZ-elitet, mert az biztos, hogy valami nagyon nincs rendben a fejükben.

Borítófotó: lokal.hu

Ezek is érdekelhetnek

További híreink