Szurkolói demonstráció készül Marco Rossi maradásáért

Hírek vg.hu
A magyar válogatott kiesése után többféle hír is szárnyra kapott a jövővel kapcsolatban. A nemzeti csapat szurkolói pénteken kiállnak Marco Rossi mellett – írja a Világgazdaság.

„Folytassa, Mister!” – ezzel a címmel szerveznek nagyszabású szimpátiatüntetést Marco Rossi mellett a magyar válogatott szurkolói pénteken Budapesten. Miután a nemzeti tizenegy csoportharmadikként búcsúzni kényszerült a németországi foci-Eb-től, az olasz szövetségi kapitány számos kritikát kapott, és több pletyka is felmerült a jövőjével kapcsolatban. Bár a szurkolók egyértelműen magyar továbbjutásra vágytak, döntő többségük továbbra is Rossit tartja a legalkalmasabbnak a válogatott irányítására.

Ennek a véleményüknek szervezett formában is hangot adnak június 5-én, pénteken, amikor a Szabadság téren felállított szurkolói zónában 17:00 és 17:30 között békés, ám hangos demonstrációt tartanak az olasz mester mellett.

Érkezés a helyszínre 16:45-kor, majd 17:00–17:30-ig miénk a terep, és a fotósok, videósok össztüzében kiszurkoljuk Rossi maradását, akárcsak azt a csodálatos Csoboth-gólt a 100. percben Stuttgartban – írták a szervezők az esemény hivatalos Facebook-oldalán.

Arra azonban felhívták a figyelmet, hogy a rendezvényen füst használata megengedett, de hanggránát, görögtűz és egyéb pirotechnikai eszközök használata tilos.

Az időpont és a helyszín kiválasztása nem véletlen, hiszen a szurkolói zónában várhatóan sokan lesznek az esti Eb-meccsek miatt. A kontinenstorna ugyanis pont pénteken folytatódik a negyeddöntőkkel. 18.00-kor a házigazda Németország méri össze erejét Spanyolországgal, majd 21.00-kor Portugália és Franciaország csap össze. A két mérkőzés győztesei az elődöntőben egymással találkoznak majd.

A cikk itt olvasható.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink