Szirmák Botond felsővezetői pozícióba került az International Personal Finance-nél

Hírek
A Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatóját, Szirmák Botondot nevezték ki az International Personal Finance (IPF) európai otthonszolgáltatási üzletág vezetőjének.

Szirmák Botond jelenlegi pozíciója mellett a jövőben az IPF, a Provident nemzetközi anyavállalatának egységes európai otthonszolgáltatási (home credit) üzletágát is irányítja, és ebben a tekintetben a magyar Providenten kívül a román, a cseh, valamint a lengyel piacért is felel majd – áll a Provident Pénzügyi Zrt. közleményében.

"Megtiszteltetés számomra, hogy anyavállalatunk döntéshozói engem bíztak meg ezzel a stratégiailag jelentős európai üzletág vezetésével. Mindent megteszek annak érdekében, hogy az európai home credit funkcióink központi irányításával a tagországaink jobban össze tudják hangolni az innovációs munkafolyamatokat, és többek között a hitelkockázat-kezelés, humán erőforrás menedzsment terén is átvehessünk egymástól olyan jól bevált gyakorlatokat, amelyek az egész vállalatcsoport üzleti sikerét a kollaboráción keresztül erősítik" – nyilatkozta Szirmák Botond a kinevezése kapcsán.

Közelményükben hozzáteszik: Szirmák Botond cégvezetői teendői mellett 2015 óta a Menedzserek Országos Szövetségének elnöke, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének elnökségi tagja, a Nemzeti Kézilabda Akadémia kuratóriumi tagja, illetve a súlyos betegségben szenvedő gyermekek kívánságait teljesítő Csodalámpa Alapítvány jószolgálati nagykövete.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink