Színre lépett Gyulyás Márton utódja

Hírek
Obama nemrég találkozott egy Soros György által pénzelt magyarországi “civillel”, Léderer Sándorral, aki elérte, hogy az ex-elnök is finanszírozza tevékenységét - írta meg a Pesti Srácok. A portál azt is felelevenített, Léderer hogyan gyalázott meg egy keresztet még 2000-ben.

Léderer Sándor pár hete részt vett egy találkozón Barack Obama volt amerikai elnökkel, amelyre az előzetes húszezer jelentkezőből mindössze 20 főt választottak ki. Léderer pedig a “szerencsések” között lehetett. A Pesti Srácok azt is megtudta, hogy Obama pénzt is fog adni Léderernek arra, hogy szervezete, a K-Monitor hatékonyabban üldözhesse a korrupciót. Sokaknak ismerős lehet már a “civil” szervezet neve, hiszen többed magukkal ők is Alkotmánybírósághoz fordultak a külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóságáról szóló törvény miatt, és máig nem regisztrálták magukat külföldről finanszírozottként. 

Hogy miért lenne méltó utódja Léderer Gulyás Mártonnak? A Sándor-palota festékes flakonokkal való megdobálása eltörpül amellett, amire Léderer és pár haverja vetemedtek még 2000 novemberében, amikor elfűrészelték a Felvonulási téren azt a fakeresztet, amelyet a Rákosi Mátyásék által 1951-ban lerombolt Regnum Marianum templom helyére állítottak. A sikeres keresztgyalázás után Léderer egyik haverjának még a kommunizmus áldozatait is sikerült meggyaláznia azzal, hogy piros filctollal a talapzatra rajzolt egy vörös csillagot azzal a felirattal: Budapesti Felszabadítási Front. 

“Nem lepődnénk meg, ha ilyen pedigrével Léderer folytatná Gulyás félbehagyott életművét: az utcai hőbörgést” – írta a Pesti Srácok. Főleg azok után nem lenne meglepő, hogy Léderer is ott volt tavaly nyáron azon a kunbábonyi "civil” továbbképzésen, amelyen polgári engedetlenségre készítették föl a résztvevőket. 

Borítókép: pestisracok.hu

Ezek is érdekelhetnek

További híreink