Szellemi szabadságharc a frontvonalban: négy év után újra Magyar Nemzet

Hírek
A mai napon ismét megjelent a Magyar Nemzet.  

A patinás polgári napilap 2015-ös irányváltása után, melynek következményei között szerepelt, hogy balliberális véleményvezérek is rendre publicisztikákban fejthették ki nézeteiket, most visszatért gyökereihez.

“A puszta adatokat nézve a Magyar Nemzet 2018. április 11-én ismét megszűnt, de valójában már évekkel korábban, 2015. február 6-án elesett, amikor a lap könnyedén lerázta magáról és megtagadta tulajdon múltját. Egyik napról a másikra irányt váltott, s feledtette mindazt, amiért a nagy múltú elődök a legnehezebb történelmi időkben is vállalták a szellemi szabadságharcot” – áll a lap szerkesztőségi vezércikkében.

 

Hozzáteszik: “A mai napon, amikor a lap harmadszor megindulva visszaveszi a zászlót, ismételten elkötelezi magát a konzervatív értékrend mellett, egyaránt szem előtt tartva az európai humanista kultúrát, a közép-európai hagyományokat és a nemzeti érdekeket, ahogy tette ezt akkor is, amikor a rendszerváltás vitafórumává vált, s teret adott a magyar értelmiség gondolatainak.”

Fontos megjegyezni: a Magyar Időkre korábban befizetett előfizetések a Magyar Nemzetre is érvényesek lesznek, az előfizetőknek semmi teendője nincs.

“Négy év után újra Magyar Nemzet. És újra a szellemi szabadságharc frontvonalában” – zárul a szerkesztőség vezércikke.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink