Szél Bernadett szerint nincs demokrácia, de azért jövőre leváltja Orbánt

Hírek
Ron Werber kéznyoma egyre inkább látszik az LMP-én. A párt miniszterelnök-jelöltje, Szél Bernadett nem csak magabiztos a híres kampánytanácsadónak köszönhetően, de ismerős paneleket is megtanult tőle.  

Vége a schifferi, kiegyensúlyozottságra törekvő LMP-nek, most már Szél Bernadettnek is a “nincsdemokrácia” duma a legütőképesebb üzenete. “Ne csináljunk úgy, mintha ez egy demokratikus ország lenne. Amiben részt veszünk, azt nem lehet demokratikus versenynek nevezni” – mondta Szél az ATV-ben. Ez esetben mi a terve az LMP miniszterelnök-jelöltjének arra, hogy leváltsa a Fideszt?

Csak mert erről is beszélt ugyanebben a műsorban: “A kormány a fejemben már áll, teljesen úgy élem az életemet, hogy 2018 májusától én ezt az országot át szeretném venni. Az LMP-vel és az Új Kezdettel. Ezt csak így érdemes csinálni”. Hát, ha diktatúra van, akkor ezek szerint az LMP nem is indul a választásokon, és valahogy máshogy veszi át a hatalmat. Csak nem forradalmat tetszenek csinálni?

Dehogyis! Ugyanúgy indulni fognak ők is, mint minden párt, amelyik a demokráciát hiányolja. Nem tudok másra gondolni tehát, mint hogy ez a Szél által előadott produkció csak a tudatos Werber-féle hisztériakeltés része.

Borítófotó: Kovács Attila/MTI

Ezek is érdekelhetnek

További híreink