Szél Bernadett ombudsmanhoz fordul a kotyolás miatt

Hírek
Az internet zegzugos labirintusában könnyen eltéved az, aki felül a „független” sajtónak. Szél Bernadettnél kiverte a biztosítékot egy fotó, amin óvodás gyerek térdelve kotyolnak. De akinek mindenről a diktatúra jut eszébe, annak nincs ideje néprajzi kutakodásra.

De segítünk örömmel, mielőtt Szél Bernadett kivont kardja után ész nélkül rohanó tömegek eltüntetnék a térképről Csepreget. A híresen független Nyugat.hu volt az első, aki keltette a hangulatot, és olyan fényben tüntetett fel egy kis falusi ünnepséget, mintha a politikusok ártatlan óvodásokat megalázva térdepeltetnek a metsző fagyban szavazatszerzési célból. Nyilván órákig, nyilván rettegő szüleik miatt. Ja, hogy ez nem igaz.

A témában már az Index is a tárgyilagosság manapság erősen érdektelen mezejére lépett, megírták, hogy Luca-napi kotyolás volt, de nem tartják szerencsésnek, hogy gyerekek szerepelnek útátadó ünnepségeken… Merthogy Csepregen felújították az Alkotmány utcát, így kerültek oda az óvodások és adtak elő Luca-napi műsort az óvodások.

Szél Bernadett Facebookos kirohanásában azonnal az LMP zászlajára tűzte a „babykissing” elleni harcot, ahogy fogalmazott:  „Teljesen áldatlan állapotok alakultak ki, elég a kormányablakok előtt énekeltetésből, a mikulásbőrbe bújt politikusokból és a szalmán térdeplős politikai performanszokból. Célom az, hogy a gyermekeket megóvjuk ezektől a visszaélésektől és az óvodákat, iskolákat is megóvjuk attól, hogy sok esetben kiszolgáltatott helyzetükkel visszaéljenek.”

Persze kell a téma a kampányhoz, mint a falat bejgli, jönnek az ünnepek, az év végi szabadságolás, mindenki leakad egy kicsit kedvenc pártja emlőiről, így valami bombát még kell robbantani a Csendes éj eléneklése előtt.

Csepreg polgármestere úgy nyilatkozott, "a gyerekek örömmel jöttek, a szüleik örültek neki, hogy szerepelnek az utca avatóján és a pedagógusok is szívesen foglalkoztak a műsor betanításával." Bár hideg volt, a polgármester elmondása szerint forró teával várták az óvodásokat, és az aszfaltra is szalmát tettek, amin végül térdeltek a gyerekek – írja a Nyugat.hu.

Szél Bernadett követői egészen kétségbeejtő elmeállapotról tettek kommentjeikben tanúbizonyságot, megrugdalnák az óvónőket, azt írják, hogy fegyverrel és vérrel kellene rendet tenni mondja egy férfi, értetlenkedtek, hogy kényszeríthették erre szegény ártatlan gyerekeket. Diktatúrát és megalázást kiáltanak, az eszükbe se jut, hogy valószínűleg megkérdezték a családokat, ki szán erre időt hétvégén, és nem volt kötelező senkinek a szereplés. Mert ezeknek az embereknek nem érték a közösségért tenni, neadjisten akkora áldozatot hozni, hogy részt vesznek egy ünnepségen, ahol a település gyarapodását ünneplik meg. Nemhogy nem érték, nem is értik, birkaságnak tartanak mindent, ami közösségépítés, hagyományápolás.

Aztán írt egy kommentet egy kisfiú is, Csepregről, a következőket, szó szerint bemásolom:

Kedves Emberek!! Magyarok!! A cikkben leirtak nem igazak ezt a polgármester is irta Én magam is gyerek vagyok és Csepregen élek !!És nem abban az utcában van az óvoda hanem a Nádasdyba van de akkor is van óvoda !Az ovisokat felkérték egy 1és fél perce Luca napi műsorra !!Ezt az ünnepet mindig megtartjuk a városba n!!És nem a csepregieket kell szidni igy meg úgy ezt az utcát felújitották és ennek az átadója történt meg Vasárnap !!És a Nyugat.hu rosszul fejezte ki ezt a cikket ha nem hiszik el Krisztián Vlasich polgár mesteri oldalán megtalálják erre az igazat !! Kérem jól gondolják meg h kikről miket mondanak mert minden ovis,iskolás szivesen szerepel akár milyen ünnepség vagy műsor van Csepregen !!

De ez nem számít, Szél Bernadett kardját már kivonta, elindult, hogy megvédje az országot a saját nemzeti hagyományai ellen.

Borítókép: MTI/Illyés Tibor

Ezek is érdekelhetnek

További híreink