Sting Debrecenben és Budapesten is koncertezik

Hírek Pindroch Tamás
Sting a My Songs című világkörüli turnéja keretében 2022. március 16-án a Papp László Budapest Sportarénában, pedig 17-én a debreceni Főnix Arénában lép fel.

Sting pályafutása legnépszerűbb szólóban rögzített és korábbi zenekarának, a Police-nak írt dalait adja elő a koncertturnéján. A repertoárban szerepel a Fields of Gold, a Shape of My Heart, a Roxanne, a Demolition Man, az Englishman in New York, az Every Breath You Take vagy a Message In A Bottle is.

A turnén Dominic Miller gitáros, Josh Freese dobos, Rufus Miller gitáros, Kevon Webster billentyűs, Shane Sager harmonikás, valamint Melissa Musique és Gene Noble vokalista kíséri Stinget.

Az énekes jövő márciusban tizenkettedik alkalommal fog Magyarországon játszani; első itteni koncertje 1988-ban az Amnesty International turnéja során volt, amikor Peter Gabriellel, Bruce Springsteennel és Tracy Chapmannel a Népstadionban lépett fel.

Az énekes-dalszerző legújabb albuma The Bridge címmel november 19-én jelenik meg.

Az új anyagot a világjárvány alatt írta és rögzítette, a dalok témái a személyes veszteséggel, az elkülönítéssel, a zűrzavarral, a bezártsággal, a rendkívüli társadalmi és politikai felfordulással foglalkoznak. Az album zenéjén a rock ‘n’ roll, a dzsessz, a klasszikus zene és a folk hatása is jelen van.

(Borítókép: Denise Truscello/Getty Images for Caesars Entertainment)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink