Soros Györgynek is van listája

Hírek
Nem csitulnak a szerkesztőségünket érő támadások azután, hogy lapunk összeállítást közölt azon személyek egy részéről, akik Soros Györgyhöz köthető szervezeteknél dolgoznak. Megfélemlítésről beszélnek a lista kapcsán, pedig a tőzsdespekuláns is rendelkezik listával, például azokról az európai parlamenti képviselőkről, akikben megbízhat. Érdekes módon, Soros György listája nem jelent problémát.

Egy éve nem olvashattunk arról, hogy a legsötétebb vészkorszak köszöntött Európára, nem jelentek meg kemény hangú közlemények arról, hogy az Európai Unió fővárosában, az egyik fő uniós intézmény tagjait írták össze. Pedig egy Soros Györgyhöz köthető szervezet, az Open Society Foundation adatbázisa sorolta fel azt a 226 európai parlamenti képviselőt, akiket egyszerűen "megbízható szövetségesként" tartanak számon. Soros Györgynek tehát listája van, nem is egy. Azok szerepelnek rajta, akik politikai tevékenységet végeznek a tőzsdespekuláns érdekében. Olyan személyekről, akik engednek Soros befolyásának, nem kímélik magukat, hogy meghallgatások szervezésével, hetes cikkely megindításával támadják alaptalanul az Orbán-kormányt, mert az következetesen kiáll a magyar emberek érdekeiért, nem hunyászkodik meg a hazai és külföldi támadásoktól, és elutasítja a bevándorlást. 

Soros György tehát listázhat. Nem jelenik meg a sorosista 444-en tucatnyi cikk, hogy a spekuláns átlépett egy határt. Nem támadja a balliberális sajtó kórusban, hogy eddig, és ne tovább, mert ez elfogadhatatlan. Mert Soros listája számukra kedves. Mert abban semmi kivetnivalót nem találnak, hogy a legújabb fejlemények szerint az Európai Parlament Állampolgári, Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága (LIBE) mondvacsinált indokokkal indítaná meg Magyarország ellen az uniós atombombaként emlegetett 7-es cikk szerinti eljárást hazánkkal szemben.

Nemcsak, hogy nem zavarja őket, de még el is várják Brüsszeltől, hogy saját országukat támadja. És nekünk, akik szerint ez nincs rendjén, még védekeznünk sem szabad sehogy, mert azonnal nácinak kiáltanak minket.

Borítófotó: Soros György (MTI/EPA/Andreas Gebert)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink