Soros György bábjai ismét hazudtak

Hírek
A Soros-szervezetek olyanok, mint Pinokkió. Csak míg Gepetto figurájának az orra nő, ha hazudik, addig a tőzsdespekuláns embereinek pedig a pénztárcájuk hízik, ha nem mondanak igazat. Most is ez történt, ugyanis Soros kitartottja ismét a magyar államot támadják – nem meglepő módon –, de hazug vádakkal.

A Magyar Helsinki Bizottság azt állítja, hogy a tranzitzónában tartózkodó migránsok nem kapnak enni. Ezt tökéletesen bele is illik a Soros által komponált, brüsszeli elit által szívesen hallgatott színdarabba. A baj, csak annyi, hogy ez nem igaz.

Hazánk eleget téve a nemzetközi előírásoknak, megfelelő mennyiségű és minőségi ellátást biztosít a tranzitzónában tartózkodó emberek számára. Ez évente hétszázezer forintba kerül az államnak, azaz nekünk, dolgozó magyar állampolgároknak. Vártam is a kérdést a balliberális oldalról, hogy ebből hány lélegeztetőgépet lehetne venni, de biztos rossz a fülem és már gyengén is látok.

A hétszázezer forintos szám pedig nem az én agyszüleményem – mint a liberálisoknak a sokdiplomás menekültek – hanem a Kormányzati Tájékoztatási Központ hivatalos állásfoglalásában olvasható ez az összeg.

Tegyük hozzá, hogy ha a migráns kérelmét elutasítja a magyar állam – ami szuverén joga –, akkor azoknak az embereknek el kell hagynia a tranzitzónát. Ez így törvényes. Bár ezek lehet ismeretlen fogalmak a Soros-hálózatnak .
 

Ezek is érdekelhetnek

További híreink