Soros Györggyel tárgyalta meg az alapértékeket az uniós biztos

Hírek
Soros Györggyel tárgyalta meg az emberi jogok európai helyzetét Vera Jourová uniós biztos, aki amúgy  "főállásban" Magyarországot és Lengyelországot támadja.
A V4 Report Facebook-oldal oszotta meg Vera Jourová, az Európai Unió jogérvényesülésért felelős biztosának Twitter-bejegyzését, ami büszkén jelenti: "Soros Györggyel folytattunk eszmecserét az emberi jogok európai helyzetéről. Az Open Society értékei állnak az Európai Unió intézkedéseinek középpontjában."
 
"Ez a probléma az uniós bürokratákkal. Jourová politikailag nem igazán tekinthető élvonalbeli politikusnak, ugyanakkor ettől függetlenül, vagy épp ezért egy politikai oppurtunista, aki könnyű prédájává vált a Soros-kartellnek" – jegyzi meg a V4 Report. "Jorouvá boszorkényüldözést indított Magyarország és Lengyelország ellen. Azért támadja ezeket az országokat, mert azok szerinte nem tartják be az európai értékeket" – folytatja írását az oldal, amely szerint a bejegyzés egyértelművé teszi, hogy ki is mozgatja a biztost, és határozza meg az unió értékeit. 
 
Sok cseh nincs tisztában azzal, hogy az ANO (a biztos pártja) Brüsszelben a liberális ALDE frakciókhoz tartozik. Az ALDE-t az a belga Guy Verhofstadt vezeti, aki a nyitott határok szélsőséges támogatója, valamint a multikulturalizmus és az Európai Egyesült Államok híve. A politikus szeretné elérni a jelenlegi lengyel kormány leváltását, valamint azt is, hogy a V4-ek fogadják el a migránsok kvótaalapú elosztását – zárul a bejegyzés. 
 
Borítókép: Facebook

Ezek is érdekelhetnek

További híreink